Mom3 Merhaba arkadaşlar oğlum 8 aylık yoğurt yemiyor bazen içine pekmez falan bırakıyorum tatlı olarak yesin diye yok yemiyor midesini bulandırıyor 😔😔 nasıl yapabilirim ?
Biskusunannesi Mom3 pekmez katmayın yoğurduna ama muz yada elma ekleyebilirsiniz belki öyle sever yada yoğurt çorbasıyla mı deneseniz bi
Sblsrgnsn Mom3 benimkide yemiyor hic ek gidaya basladigindan beri sevemedi ya corba yapiyorum ya ayran yapip iciriyorum veya meyveli yogurt yapip veriyorum ana meyve daha fazla koyuyorum
Zeyno111 Mom3 Ben ilk başta muz ekledim öyle sevdi şimdi tatlı oluyor yoğurdum tutturabiliyorum artık bir şey eklemeden yiyor
Elif2302 Mom3 benimkiler günlük olursa yiyor.Yani mayalıyorum 4 saat sonra falan ılıkken dolaba hiç girmeden veriyorun öyle yiyolar ama dolaba girip 1 gün dahi beklese yemezler ekşi geliyor
KumsaaL Elif2302 yoğurdunu mayalarken içine çok az şeker ve tuz koyabilirsin şeker mayanın aktifleşmesi tuzda ekşimesini önlüyor benim yoğurdumdada hafif ekşilik oluyordu şuan bu şekilde fırında mayalıyorum aynı market yoğurdu gibi oluyor
KumsaaL Mom3 canım muz katmayı dene dahada yemiyorsa salatalık rendeleyip cacık gibi yapabilirsin naneyle falan yoğurdun tadını bastırır
Cnskplnozk Mom3 benimde kızım aynı sade yemiyo zoraki bir kaşık alıyo içine muz koyunca yiyodu şimdi muzlafa en fazla 7 kaşık falan yiyodur bende artık yaptıgım şeylerin içine koyuyorum gıdasını alsın diye
Zeyno111 Mom3 O zaman genel tadına alışamadı herhalde yer inşallah yazın su ihtiyacı içinde iyi oluyor