Ecrininannesi gozdee merhaba bende m bedenini almak istiyorum da korkuyorum olmaz. L beden aldım içine girmedim diyorsunuz. Sakıncası yoksa kaç kilo olduğunuzu öğrenebilir miyim
Esra___ [bilinmeyen] ben çok memnun kaldım aldığımda belim 81 cmdi 1 aya yakın kullandım dün baktım 74 cm olmuş belim şuan L beden bol geliyor o yüzden S sipariş verdim tekrar
habibe_omerasaf momofpoyraz evet bende gördüm sıfır almak daha mantıklı o zaman ikinci el satılanlarda aynı fiyatta neredeyse
habibe_omerasaf Esra___ evet ben almak istiyorum sıfırları şu an 180 tl bende biraz daha uygun arıyorum siz ne kadara veriyorsunz
MUGUL [bilinmeyen] 1 ay kullandığım XL Yamuna korsem var büyük geliyor şuan kullanamıyorum. lateks siyah askılı model... sıfır satışı şuan 199 Tl (ben 11 kasımda 250 tl ye almıştım) 100 TL ye satabilirim. L bedene geçicem bende 🙋♀️
Muberra Ya arkdaslar sifiri 200 tl zaten iyi misiniz siz nasi o fiyat veriyosunuz bendede var l beden 100 tlye veriyorum kargo sizden.
habibe_omerasaf [bilinmeyen] hanımefendi bir çok kişi yazmış ayrıca korseyi hemen gidip almadım. Pardon iyimisiniz acaba ??