Eyme27 Selamünaleyküm ❤️bı kaç sorum olacak oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak 6 ay da vurulan asi ne aşısı Ateş yapar mı Ve sağlık ocağına gideerken nasıl önlemler alıyorsunuz 🖤tartıda falan
VERA19 Eyme27 Bebekten bebeğe göre değişebilir,kızım da ateş yaptı.Gece ve sabahında ateş düşürücü verip,soğuk uygulamayla düşürdüm.Alt açma bezi alıp onu serebilirsiniz bebeğinizin uzanacağı heryere,atabilirsiniz sonra😌
Zk95 Eyme27 çok korkarak gitmiştim. 2 ay ve 4 ay aşısı kabus gibiydi hem ateş hem huysuzluk çok yapmıştı. Ama çok şükür 6 ay aşısı da hiç bişey olmadı ne huysuzluk ne ateş. Gece falan kalkıp kontrol ettim sürekli ama çok şükür normal geçti ilk defa. Alt açma kullandım sağlık ocağında orda attık zaten hemen gelincede yıkadım. Ebe yıkayabilirsin dedi
GoGirl Eyme27 2. Ve 4. Ay asisi ates yapmisti ama 6. Ay yapmadi.alt acma bezi goturdum asi vurulurken doktorada yeni gitmistik o yuzden tarttirmadim.bana ertesi gun yikayabilirsin dedi
Huysuzbebisinannesi Benim oğlumda 12 gün sonra 6 aylik olacak.diger asilarinda çok şükür ates yapmadi insallah bunda da oyle olur🙏