Aasliahmett Kızım 12 ay 8 günlük kulağını ne zman deldirmeliyim acaba bi yandan çok istiyorum bi yandan da korkuyorum çok acirsa diye
Deletedmom318 Aasliahmett 3-4 yasa dek önerilmiyor aslında bende 19 aylık henüz deldirmedim. Tercihi ona bırakmak istedim. Mesela benim delik ama küpe asla takmıyorum 😅
Ilknuraltun Aasliahmett 4yaşında deldirdim kızımın ona bile pişman oldum büyünyünce deldirseydim keşke diye
Deletedmom318 Aasliahmett Bence deldirmeyin. Tamam çok güzel duruyor fakat kendi vucudu. Kendi kararını kendi versin ileride 😊 dediğim gibi benim delik ama bana sorsalar deldirir mıydım hayır çünkü kıkırdakta duranlar daha çok hoşuma gidiyor 😅😂
ErvaKoc Onun bedeninde neden ona sormadan bi değişiklik yapaym ki düşüncesindeyim aklı erdiği zaman isterse yaparız istemezse kalıcı birseye sebep olmak istemem
ErvaKoc ErvaKoc yukarıdaki anne hic takmadıgını söylüyor mesela belki annnesi babası tercihi ona bıraksa küçükken deldirmeyecekti basit bir örnek !
ErvaKoc Aasliahmett bu genelleme olmamış sanki istemeyen onca insan biliyorum tanıyorum onlarla yaşıyorum
Merve Aasliahmett alakası yok. Sizin çocuğun kulağında küpe görmek hoşunuza gidiyor. Kendi kararını kendisi vermeli
Helenyaz Benim büyük kızım 14 yaşında ve hiç deldirmedim, şimdi istersen deldir diyorum, kesinlikle istemiyor. İyi ki deldirmemişsin diyor. Minik kızımıda deldirmicem. Ne gerek var canlarını yakmaya.