Bebilottim Mrblar taze anneler. Eşimle birbirimizden habersiz bez aldığımız için sleepy marka 1 ve 2 no bezler elimde kaldı. Yaklaşık 600tane bez. Düşünen işine yarayacak olan varsa satabilirim.
Bebilottim anneeee7 aynen dönüş yaparsanız 2 no isteyen arkadaş var. Bir tanıdığmın arkadşı da iki numaraları almak istiyor. Ben toplu vereyim birine diye beklettim. Ona göre hareket edeyim.
Bebilottim hypa Açıkcası biz toplu aldık. Mesela bir kolide 220 1 no 210 tane 2 no var. Açmadım bile duruyor. Toplu versem daha iyi olacak benim için ama üstteki arkadaş dönmezse hesaplama yaparız. Normal fiyatın daha aşağısına yollarım size.
Bebilottim hypa 1 tane 210lu kapalı 4tane 20li kapalı 1tane 84lü açık(ama kullanılmadı hiç) 374tane 2 no bez mevcut. 150tl ye size verebilirim. Nerede ikamet ediyorsunuz?
Bebilottim hypa ilgileniyorsanz hala 150tl ye size yollayablrim dönüş olmadı. Bilgi verirseniz sevinirim.
hypa Bebilottim cevap verdim de forum kaldırmış yorumumu evet almak istiyorum istanbulda oturuyorum ben
Sarisin hypa Merhaba annemiz, forum kuralları gereği kullanıcıları başka uygulamaya yönlendirmek yasaktır. Yorumunuz bu nedenle silinmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌼
Poyraznisam Alya86 normalınden hıc memnun kalmadık ama suan kilot bezini kullanıyoruz gayet rahat ve sızdırma yapmıyor