Drymsrl mihrosum püreye katıyorum mesela elma muz püresine ama marketten almıyorum kendim yapıyorum bir de aşçıanne den alıyorum
babyyy13 mihrosum içime sinmiyor ama alternatif de bulamadım. Dr önerisiyle ek gıdaya erken geçtik.Kahvaltılarında kullanıyorum ben hünnap aldım. 4 bebe bisküvi 1 yumurta sarısı 1 dilim tuzsuz peynir pekmez muz ceviz karıştırıp veriyorum
Pamuk_seker mihrosum onu yapmadım hiç ben direk veriyorum ama.yeni tarif var rondadan gecirip muz karisitip rulo yapacağım sonra kesip porsiyonluk pasta gibi yapmayi düşünüyorum
Deniz22 Ben iki kasik yogurda 3 tane bebek biskuvisi ve biraz da muz ekleyip guzelce karisitirip oyle veriyorum. Cok da severek yiyor
GoGirl Ben kahvaltida kullnıyorum yumurta sarisi labne biskuvi fln karıştırıyorum.onun disinda kullanmayi dusunmuyorum meyveyi yogurdu ara ogun olarak icine hicbir sey katmadan yedirme taraftariyim
ozi mihrosum Bebe bisküvisi, yumurta sarısı, süzme peynir ve biraz su ile karıştırarak yada Bebe bisküvisi, muz, bir miktar su ile karıştırarak hazırlıyorum..