Deletedmom379 Hanımlar çocuğum 1 aylık. Havalar malum sıcak. Ben tulum altına zıbınla çorap giydirip üstüne muslin atıyorum çok sıkmadan. Ama annemler uçan kuştan yel alır diyip bide üstüne pazen sarıyorlar. Vücudu da böyle olmuş acaba bu sıcaktan isilik mi oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸🌸 https://imgyukle.com/i/CDLVyp
Arc1993 Deletedmom379 evet isilik. Uzun tulumun üstüne mislin ve pazense çok fazla. Yenidoğan olduğu için kendinizden 1 kat fazla yeterli. Benim oğlum mayıs doğumlu zıbınla gezdi hep yazın evin içinde.
_Busra_ Deletedmom379 Hergün duş aldır erkek bebek sıcağı sevmez huzursuz olur evin sıcaklığı iyiyse çok sıkma bence ateşide çıkar çok kalın kalın giydirirseniz
Deletedmom379 Arc1993 sadcee muslin ortuyorum ben gün. Yatarken de çorabı çıkaralım diyorum ama yok diyorlar. Bide erkek bebeğim. Bizde Mayıs’ta doğduk 🥰🥰
Deletedmom379 Arc1993 sadcee muslin ortuyorum ben gün. Yatarken de çorabı çıkaralım diyorum ama yok diyorlar. Bide erkek bebeğim. Bizde Mayıs’ta doğduk 🥰🥰
e_ckucukunal Evet benim bebeğiminde boynunda vardı Yattığı yer çok sıcakmı ına dikkat edin bide kuru tutun tülbent koy gövdesine hemşire bana öyle demişti odamızdan alıp salonda yatırdım hemen gecti
Deletedmom379 Loli dikkat ediyorum ona aslında ama sıcaktan iyice pisti çocuğum yenidoğan diye sürekli sarmaya çalıştılar