Sinemozek Merhaba anneler saçımı boyadım ve sonrasında ne kadar zararlı olduğunu okudum çok tedirginim şuan .. 24 saat emzirilmemesi gerekiyormuş peki neyle bekleyebilirim bebeğim 5 aylık lütfen yargılamadan cevap verin zaten yeterince pişmanım !
Sblsrgnsn Sinemozek ben 3 ayliktan beri boyuyorum sacimi sadece boyarken o havayi kokusunu solutmadim hic
Ssultannn Sinemozek canım her ihtimale karşı emzirme bence olan olmuş sıkma canını artık mama vs idare et bence 🤷🏻♀️
Ikrazumra19 Sinemozek bende boyadim sakin olun iki kizimdada boyadim emzirdimde korkmayim birsey olmaz
Gizemegemen Bende boyadım boyama esnasında oğlum yanımda yoktu sonra yıkadım kuruladım vs. Hiç bisey olmadı 🤷♀️
Sinemozek Gizemegemen internette kansorejen maddelerin süte geçtiği ve bu yüzden 24 saat emzirilmemesi gerektiği yazıyordu ama bilemedim bende yanımda tutmadım boyarken ama böyle okuyunca da kötü oldum kötü hissettim
Ata0905 Hamile ve emzirirken boyanmasa daha iyi. Ama bende oglum 3 aylıkken bir kere boyadim. Emzirdim . Ama bir daha boyamadim . Çok gerekli ise doğal içerikli boya ile boyansin. Korkmayın . Bişey olmadı .