23201060 Kizlar bebegim 7 ay 17 günlük. Kahvaltida sorun yaşıyorum hiç bi türlüsünü severek yemiyo agzini kitliyo bi kac kasiktan sonra. Sizler neler veriyosunuz bu aylarda. Alternatif biseyler ariyorum nasil sevdirebilirim. Oglen aksamda sorun yok yani sebze pureleri çorbalar yoğurt meyve bunları severek yiyo. Sorunumuz kahvaltı.
ElifkonunAnnesi 23201060 verdiğim bütün kahvaltı, mama, yoğurt, çorba ve yemeklere karşı aynı şeyi yapıp meme istiyor kızım 🤦🏼♀️ asla doyumluk bir öğün bile yemiyor şöyle içime sinen şekilde 😔 8 aylık
sedaykn 23201060 Ben o aylarda arada karışım kahvaltı veriyordum. Bazen peynir altı suyuyla kuymak yapıyordum. Bazen pankek çeşitleri meyveli olabilir, tarhanalı olabilir ya da sebzeli olabilir. Yumurtasını yoğurtla yapıyordum bazen yumuşacık oluyor. Patates tostu yapıyordum
Nazlisa 23201060 ara ara biz de yasadik biara kahvalti yemezdi sonra bi ara oglen yemezdi duzeldi cok sukur. Ben yumurtayi omlet olarak yapmaya basladim hep yiyor bzen taze soganli bazen dere otlu bazen avokadolu. Deniyorum hep. Icine labne yogurt koyarak yapiyorum. Bir de ihlamur ve ekmek yaninda
23201060 Gegimasal pankek kadar katı seyler henüz vermedim. Kendinin yemesine izin verdiğimde bogazina takilirsa diyede cok korkuyom. Hala gözümde buyutemedim bebegimi sanırım 🤗
Gegimasal 23201060 muzlu ve keçiboynuzu unlu yaparsanız ne kadar yumuşak ve lezzetli olduğunu anlar ve yiyebilir inanın o zaman çok mutlu olur 😊
ElifkonunAnnesi 23201060 boyu uzadıkça zayıf görünüyor etraftan ay küçük kalmış bu lafları duymaktan bıktım 🤦🏼♀️ neymiş kaynanamın komşusunun çocuğu varmış benim kızımdan 3 tane 😒 olabilir her zayıf bebek sağlıksız şişman bebek sağlıklı olcak diye bişey yok ki 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
23201060 ElifkonunAnnesi bu toplumda böyle algılanıyo hiç bi doğruluğu yok tabiki. Bosverin kim ne derse desin bebek sonuçta ağlatarak yedirecek haliniz yok elbet iştahı yerine gelir. Yesinlerde tek kilo almasınlar razıyız. Canları sagolsun o bizlere yeter.
ElifkonunAnnesi 23201060 aynen öyle valla 🥰 Allah sağlık sıhhat versin ben de zayıfmışım çocukken de hep zayıflığıyla dalga geçilen çocuktum ama çok şükür bu yaşıma kadar geldim sapasağlam 😂