Villl Merhaba arkadaşlar. İki buçuk aylık Bebeğimde kusma, köpüklü sıvı mukuslu ve bazen yeşil kaka, huzursuzluk gibi belirtiler var doktoru süt alerjisi olabilir dedi 🤦♀️ Tecrübeli annelere danışmak istedim. Sizler nasıl bir diyet uyguluyorsunuz? Nasıl bir süreç ve ne zaman geçer? Yardım cevaplarınızı bekliyorum 🙏
Tugbakybzc Bende şuarada bekleyim sivilceler çıktı bebeğimde yüzünde ve vicudunda birde ıkınıyor sürekli birde uyuyunca yarım saat sonra ağlayarak huzursuz uyanıyor arkadaşlar süt alerjisi olabilir miyiz belirtileri neler bilenler aydınlarırmı lütfen
Gunes Tugbakybzc alerjık egzema olabilirsiniz internet ten bakın fotograflarına kuru bir cildi varsa nemlendırıcı kullanmalısınız ozel sampuanı var onu almalısınız
Ftmsnny Tugbakybzc kaş baş kulak ve kulak arkasında egzama tarzı döküntüler, kusma, mukuslu kaka ve kolik benzeri gaz sancıları bunlar belirtileri bende kızımdan şüpheleniyorum bakalım ne olacak
Gunes Bizde yumurta alerjisi var 2 aydan beri 5 aylık olduk sımdı ıcerısınde yumurta yuöurta tozu olan hıc bırsey yiyemiyorum bebegım emdıgı ıcın sut diyetinde kecj sutu olan urunler Yemen lazım ondada devam ederse hıc bir sekılde sut kullanmıyorsun
Villl Gunes doktor bana domates kırmızı meyveler kuruyemişler et bal süt ürünleri yumurta tavuk gibi çoğu şeyi yeme dedi 🤦♀️
Gunes Villl deri alerjı testi yapıldı alerji biliminde ama orda cıkıyor doktor 15 gun boyunca yumurta diyeti verdı gectı belirtiler 2 gun ye dedı yedim geri cıktı yuzumuz deki egzemalar sonra 15 gun de sut diyeti yaptık sıkıntı cıkmadı
Gunes Villl nerede yasıyorsunuz üniversite hastanesinde alerjı bolumu var cocuk ıcın oraya gidin cocuk doktorları tam bilgili degıl bu konuda sen emzıyorsun o kadar seyı kesersen neyden gıda alacaksın bebegıne nasıl gecevek
Villl Gunes bir yaşından önce yapılan testler doğru sonuç vermiyormuş diye duydum. İstanbul’da yaşıyorum