deryatoprak Kızlar benim oglum artık en fazla 3-4 dakıka emıyor cıslı bez sayısında sıkıntı yok gercı sukur ama doymuyor gıbı gelıyor süre kısalınca emme guclerı arttı ondan mı ki sizde durumlar nasıl?
Tanemimm deryatoprak benim kızım 2 bucuk aylık. 5 dakika dolu dolu emiyor sonra bırakıyoruz. Kilo alımı iyi. Demekki doyuyorlar. Önceden 15 dakika boyunca emerdi 🤔
Muhammedyusuf deryatoprak önceden çekemiyorlardı şimdi hızlıca çekip doyuyor demekki😅 ben öyle tahmin ediyorum 3 aya gireceğiz bizde
MuMuBu deryatoprak aynı durumu bizde yaşıyoruz. kilo alımıda azalmaya başladı. kaç saatte bir emiyor peki?
Buglem34 deryatoprak benm farklı bir sorum olacak, bebeğim 3 ay 22 günlük fkat ellerinden tutup yukarı çektiğimde kendini kaldıramıyor neden acaba 🤷♀️Sizde durumlar nasıl ? Basını dik tutabiliyor kucagımdayken fakat
Tugces Benim kızım da 3 ay 8 günlük oldu eskiden 15 20 dakika emerdi şimdi en fazla 10 dk oda bazen bide ara ara bırakıyor tekrar emiyor benimde doymuyor gibime geliyor ama kilo da alıyor bende anlamıyorum
Ummhnsmt Tanemimm biz de de öyle dolu doku aktif 5-7 dk emiyor sonra alıyo bırakıyo çekiyo oynuyo sanki 😂 2 ay 27 günlük
Tanemimm Ummhnsmt aynen aynı şekilde dolu dolu emdikten sonra çekip bırakmaya başlıyo. Ben de kesiyorum öyle yapmaya başlayınca. Kilo alımı normal. Demekki doyuyor bebişlerimiz 😃
deryatoprak MuMuBu gecelerı 4-4 bucuk saatte bir gunduzse bazen saatte bır bazen ıkı saatte bır yerı gelıyor yarım saatte bır yanı gunduz ne zaman aglasa verıyorum ben meme
deryatoprak Buglem34 benımkı de kalkamıyor henuz doktor acele etmeyın 4.ayda 5.ayda beklıyoruz o hareketlerı kendı akısına bırakın dedi
MuMuBu deryatoprak gündüzleri bende her uyandıgında veriyorum geceleri de 3-3.5 saatte bir ben uyandırıp emziriyorum. kilo takibi yapın anca öyle belli olur sürenin yetip yetmedigi
deryatoprak MuMuBu en son kontrolunde onden gıdıyordu kılo alımı 1200 gram almıstı bır ay ıcınde dıger kontrolu 6 temmuzda aynen o zaman netlestırmıs olacagız dedıgınız gıbı
MuMuBu deryatoprak maşaAllah iyi almış. eger o zamanlarda böyle kısa emiyoduysa demekki güçlü çekiyor ve doyuyor.
deryatoprak MuMuBu cok tsk ederim umarım oyledir bu kısa emmeler yeni basladı dıger kontrolde anlayacagım her sey yolunda mı bakalım
MuMuBu deryatoprak kontrolden sonra ne kadar aldıgını burdan yazar mısınız benim bebeğimde kısa süre emiyo ve merak ediyorum az kilo almasının sebebi bu mu