2lokummannesiii Oğlum hasta birkaç gündür ateş yaptığı için doktor dolven verdi ve antibiyotik bunlar da alerji yaptı sanırım kabardı her yeri bilgisi olan yazabilir mi
Deletedmom277 2lokummannesiii antibiyotik alerjisi çok sık görülüyor doktora söyleyip antibiyotiği değiştirmesini istemelisiniz
2lokummannesiii Deletedmom277 antibiyotik yapmıştır dimi bir gün sonra bırakacağım zaten. Sabahtan beri ağlıyorum Hamza gece de uyuyamadı. Gündüz de çok bağırıyor üzüntüden ölcem.
Deletedmom277 2lokummannesiii antibiyotik kullanırken ve kullandıktan sonra da probiyotik kullanmak gerekiyor daha rahatlatır
2lokummannesiii Deletedmom277 bugün verdim adı maflor probiyotiğin ama yine de sanırım sırtı çok batıyor kabarık değil ama kıpkırmızı sırtı
2lokummannesiii Deletedmom277 Aleyna başka bir posta yazmışsın kızın boğaz enfeksiyonu olmuş sanırım 17 aylıkken şimdi gördüm. Benim oğlum da boğaz enfeksiyonu var ve deniz kenarına götürdüm iki kez kumda oynadı onunla alakalı mı dedi doktor size
Deletedmom277 2lokummannesiii ılık duş aldırıp zaditen şurup verip veremeyeceğini doktora sorsan mı acaba kaşıntısını alır en azından
Deletedmom277 2lokummannesiii boğaz enfeksiyonu için viral enfeksiyon dedi bir yerden mikrop kapmış dedi ama biz bunun için antibiyotik kullanmadık soğan suyu içirdim geçti 3 günde zaten kan testinde değerleri yüksek değildi wbc değeri düşüktü hatta kumlu parka gitmişti ondan sonra olmuştu
2lokummannesiii Deletedmom277 daha önce de kolları kabarmıştı sana sormuştum yine hatta başını şişiriyorım kusura bakma. Sonra doktor zaditen damla ver demişti. Bugün vermedim ama gece çığlıkla uyandı ve susmadı çok ağladı o zaman birkaç damla verdim.
Deletedmom277 2lokummannesiii ver bence zaditen, kaşıntısını alır ılık duşta rahatlatır inşallah canını sıkma geçer inşallahh🙏
2lokummannesiii Deletedmom277 soğanı kaynatıp suyunu mu içmişti bir de kusuyor muydu? Bizde de boğazında kızarıklık ve biraz balgam var. Bende bu sıcak havada nasıl hasta olur diyorum belki de oğlum da mikrop kaptı kumla oynadı çünkü.
2lokummannesiii Deletedmom277 peki sırtına bioderma sürüyorum ilacı bıraktıktan sonra kendi geçer mi yoksa yine kortizonlu krem mi sürmem lazım. Aklım durdu artık alerji konusunda.
Deletedmom277 2lokummannesiii Kusma olmadı ateş olmuştu sadece doktora gittik boğazları kızarık dedi kan testi yaptılar değerler normaldi Antibiyotik verse de kullanmayacaktım. Çiğ soğanı cam rendede suyunu çıkardım içerisine 2 damla zeytinyağı koydum sabah akşam 1 tatlı kaşığı içirdim
Busraa6842 @2lokummannesiii büyük ihtimalle antibiyotik alerji yapmıştır benimde alerjim var antibiyotiğe her yerim şişiyor sanırsın botoks oldum doktora söyleyip değiştirebilirsiniz
2lokummannesiii Busraa6842 yarın son kullanıp bırakacaktım ama olmadı bugünden bırakayım. Zaten zorla az bir şey içiyor.
Deletedmom277 2lokummannesiii aslında antibiyotik tedavisini yarı da kesmek iyi olmuyor yani kullanmaya başlayınca bilmiyorum tabi ama kullandığında da alerji yapıyor bence bunu kullanma kaç gündür kullanıyor
2lokummannesiii Deletedmom277 alerji yaptığı için çok mutsuz. Bugün 4. Gün ateşi geçti çok şükür ama balgamı kurutmak için en az 3 -5 gün kullan dedi. Bende 5 gün sonra bırakırım dedim. Ama alerji de yapıyor işte. Çocuk huzursuz.