Hayallina Arkadaşlar 43 kiloyla hamile kaldım 1 senede yine 43 kiloya düşmüşüm moralim çok bozuk kilo almak istiyorum kızımı emziriyorum sağlıklı nasıl kilo alabilirim öneriniz var mı
1elifiniiz Hayallina bende 38 kiloyum. Hamileyken 60 kiloya cikmistim bir senede aynı kiloya düştüm. Ama ben hiç birşey yemiyorum sen yiyebiliyor musun
A1s2a3m4 Hayallina 49 la hamile kaldım 65 le dogum yaptım 3 aylık odçglum 2 ayda hepsi gitti geri 49 a dustum bende cok fazla yemediğim için kilo alamıyorum yesen alırım da
Hanis Bende durayım burada 49 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim şuan 57 im ve boyuma göre az bünyem hemen vermeye müsait çok çabuk kaybediyem dikkat etmesem rahat eski kiloma düşerim ki düşmek hiç istemiyorum 64 falan olmak istiyorum
2bebeannesiii Hayallina 45 kiloyum . 47 kiloyla hamile kaldım 55 kiloyla doğuma girdim . Kızım şu an 9 aylık ve günde 2 ekmek yememe rağmen kilo alamıyorum 🤷♀️
zeyzey29 Hayallina napcan kuzum kiloyu bende vermeye çalışıyorum sezeryan göbeğim duruyo baktikca morelim bozuluyo
1elifiniiz imgesi evet gittim zaten hep 40 kiloydum kilo alamiyotim. Doktor sağlık konusunda bı problemin yok endişe etme dedi. Ama aşırı zayıfım napicam bilmiyorum
imgesi 1elifiniiz mesela iştahınız falan nasıl ne yiyorsunuz mesela gün içerisinde çok az yediğiniz için mi acaba
1elifiniiz imgesi evet çok az yiyorum hatta bütün gün yemek yemeden sadece bı kaç kirazla bile durabiliyorum
Nana666 Hayallina bende kilo almak istiyorum yaa ama alamiyorum 49 kiloyla hamile kaldim 67 dogum yaptim simdi yine 49 olmusum ama kilo almak istiyorumn
imgesi 1elifiniiz Sen yemeye yemeye mideni zaten kücültmüssün istemesen de yemek zorundasın ya senin bir çocuğum var Kendini düşünmüyorsan onu düşün… yemiyorum diye bir şey yok ya ufak bir şey ye üstüne su iç ne yersen ye üzerine su iç ki miden birazcık genişlesin yani