Sevtappp Sevgili annişler sütüm gayet iyiydi ama bir anda azalmaya başladı. Sütümü çoğaltmak için önerilerinizi bekliyorum. Doğal yöntem, takviye gıda veya ilaç olarak ne olursa kabulüm…🙏
GunesinPoncikAnnesi Sevtappp bol su tahin helvası humana stil tea dere otu çiğ badem ısırgan otu çayı kuru incir kuru dut havuç
FSSerra Sevtappp bol bol su için birde karpuz yediğimde dolup taşmıştı akıyordu bile ablamında 1 yaşında kızı normalde fazla emzirmiyor oda karpuz yemiş baya dolmuş taş gibi olmuş bir denemenizi öneririm
FSSerra Sevtappp daha yararlı olması için de badem , ceviz , hurma gün içerisinde tüketiyorum bilginize inşallah sizinde çoğalır tekrardan 😊🙏
bluekoala Sevtappp kuru soğan, yeşil soğan,çay,tahin pekmez,yazlık helva bende deli gibi süt yapıyor .
Deletedmom23113 öncelikle bol bol su için , varsa hemen yulaf ezmesi yiyin , tahin helvası , işe yarar 📌
BabyGroot Sevtappp bol bol su için her öğünde mutlaka salata yiyin bol dereotlu olsun, hurma ve rezene çayı için ama hazır olanlardan değil aktardan alın kendiniz demleyin en önemli şeylerden biri de bol uyku ve moral