K1996 ZyNpYigit 5 gün gecti adetim test yapmayada korkuyorum ama ben hep düzensiz olurdum bekarkende 5 aylık bebeğim var onda yerleşme kanamam olmustu daha bebeğim cok küçük eşim olma ihtimalin yok diyor ama bilmiyorum ya
Ozanasafinannesi K1996 canım bende de oldu hatta ben adet oluyorum zannettim ama bebis varmış sende bir test yap öğren ama eşin kendine eminse yoktur bebeğin küçük daha adet gecikmesi olması normaldir
ZyNpYigit K1996 korunmuosanz olablirr esinz dr nu 😊 test ypin yda dr danisn cogu ksinin dogumdan snra gcikme oluyor dzenszlik skur bn dzenli okuom 2 3 gun oynuo en fzla
Deletedmom388 K1996 Benim gebeliğim planlıydı çatlatma iğnesi kullanmıştım doktorum öyle uygun görmüştü.Adetim 3 gün gecikince öğrendim pozitifti.Kasık ağrıları ve biraz da göğüslerde hassasiyet olmuştu başka da bir belirti yoktu🌸
Kirznnesi K1996 bende de olmuştu ama benim ki kahverengi değil açık pembe renkti ben regli oldum sandım daha sonra test yaptım pozitifti sizbyine test yapın aklınızda kalmasın içiniz rahat etsin zaten dongunuz düzensizmis aklınızda soru işareti kalmasin