YunusHocan Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık ve son 2,3 gündür çok iştahsız aslında çok iştahlıydı bu zamana kadar şuan emmek istemiyor mamada almıyor 5,6 saat yemediği oluyor başına gelen varmı böyle ?
[silindi] YunusHocan aynı durumdayız. Biraz erken ama sanırım diş kaşımaya başladı ellerini kemiriyor salyaları akıyor. Onla mı alakalı bilmiyorum ama bizimkide 2 3 gündür çok az yiyor
Duru2018 YunusHocan geçici bi durum korkma canım 3ve 4 aylarda meme reddi oluyo çevreye ilgi artar ses ışık renk vs . Karanlık sessiz bi kösede emzirmeye çalışın ve sabırlı olun üstüne gidin
teachersrn YunusHocan benim bebeğim 3 buçuk aylık bir haftadır zar zor emziriyorum hiç istemiyor uyurken emzik veriyorum acaba emzik yüzünden mi meme reddi başladı bilemiyorum çok uğraşıyorum kucağımda hiç istemiyor ayakta sallanarak veya onu yatırıp üzerine çömelerek emziriyorum en azından öyle alıyor sıcaktan da olabilir ama asla su vermiyorum susuzluğu için emmesi lazım :(
Damladerin YunusHocan çok uzun süre hiç yemiyorsa sıkıntı ama o gün genelde öyleyse sıcaklardan olabilir keyfi olmaz iştahı olmaz su içir arada
Carpediem Benim kızımda 4 aylık son zamanlarda çok iştahsız sadece anne sütü alıyor o da zoraki. Salyası çok fazla diş sıkıntıları var gibi birde havalarında sıcak olması etkiliyor olabilir.
[silindi] teachersrn sıcaklardan mı acaba bizimkide emmiyor biberonda almak istemiyor napcaz bilmiyorum
[silindi] teachersrn bizimkide öyle. Ağzına biberon değdiği an çığlık atıyo mama takviye ettiğimiz halde bu ay 300 gram almış mamayı arttırdı doktorumuz ama içmiyor emmiyorda napcaz bilmiyorum
teachersrn YunusHocan emzik ve biberon başlıca meme reddi sebebi ama uyumak için emziğe fena alıştı emzirmeye çalışınca çıldırıyor ben ondan diye düşünüyorum