Eboraykoglu Hanimlar merhaba tam 34 gun oldu sezeryan olali fakat ara ara migde karin agrilarim oluyor sizde yasiyormusunuz buna benzer agrilar?
1prens1prensesannesii Eboraykoglu 44 gün oldu sezeryan olalı. Ara ara benim de giriyor karnıma ve mideme
Cin Eboraykoglu dikiş kısmında bir acıysa bilgim yok sezeryan olmadım ama emzirdikçe küçülen rahim sebebiyle ara ara ağrıların olması normal tıpkı büyürken olduğu gibi
Eboraykoglu Misskokulum ay gecmis olsun canim, normal oyleyse degilmi? Ben cok korkmaya baslamistim cunki gun sonunda yatmadan once veya belirli zaman karin migde agrisi girince ters giden biseyler oluyor saniyordum ya 😓
Misskokulum Eboraykoglu mide agrisi pek çekmedim ama adet sancısı gibi karın agrilarim oluyor usutmemeye dikkat edin
Eboraykoglu Misskokulum evet usutmemekte gerekirmis. Fakat bu cok farkli bi agri cok tesekur ederim 😘
Eboraykoglu 1prens1prensesannesii cok gecmis olsun canim umarim bu agrilardan kurtuluruz bir an once 😓
Eboraykoglu Cin evet bunu duymustum. Durumu takip edecegim cunki dediginiz gibi bu tur agri da olabilir.
Nltka Ben normal doğum yaptım bende oluyordu o ağrılar mideme yemek yerken bir ağrı giriyordu hamileyken de oluyordu . Doğumdan sonra da oldu . 2 buçuk ay oldu geçti ama ağrımıyor artık