Kızlar bebeğimle büyük bir uyku sorunu yaşıyoruz. Desteksiz uyumuyoruz zaten ya emerek ya saklanarak denedim 2 hafta desteksiz uykuya olmadı uykuya dalar gibi oluyor sonra hop ağlıyor. Sesi kısılana kadar. Sabah 8 de kalkiyoruz. Öğlen 1 bazen 2 e kadar uyumuyor. Uyutmaya çalışınca çıldırıyor. 1 de uyuyor mesela 3 te kalkıyor sonra akşam uykusuna kadar yok . Akşam uykusu dün akşam 11 e kadar inat etti ve çokça eziyet etti. Sabaha kadar da sürekli meme modu şeklinde tamamenn uyanma şeklinde sabah ettik. Bugün de 2 de uyudu 4 e kalktı akşam 9 a kadar ayakta uyudu saat 10 da uyandı 11 de uyandı 12 de uyandı yanıma aldim 2 de yine uyandı şu an sallıyorum. Gece uykusunu deliksiz 2 saat iyidugum sayılı günler. Kaç gündür böyle gece uykusunu unuttum. Eşim ise gidiyor sabah erken hafta sonu dışında gece uyanmalarina bakmiyor. Bugün anneme geldimn hiç uyumadim diyorum siz kolay mı buyudunuz deyip yattı ya bir gece bakılsa ne olur ki şu an moralim sıfır uykusuzluk yorgunluk. Uyku problemi nasıl başa çıkarım lütfen yardım