smnr55 Bebeğim 11 aylık kan sayımı için dr götürdük sonuçları telefondan öğrendik dr hepatit b askısının tutmadığını söyledi bi daha yaptırmamız gerektiğini söyledi bu neden tutmadı acaba basına gelen var mı
Kuzu smnr55 vala 1 yaşında oğlum var daha önce böyle birşey hiç duymadim bende değerlerine baktırmak için hastaneye götürmek istiyorum ama bu virüs illerinden korkuyorum ama bu söylediğiniz den sonra kesin götürmeliyim
aksu5334 smnr55 problem bişey değil korkmana gerek yok yetişkinlerde bile tutmayabiliyo tekrarlanıyo dozlar
S_ozlem smnr55 dogunca hepatit b asisi olmusum ama kan testi yaptirdigimda hepatit b ye bagisikligimin olmadigi cikti ve 3’doz halinde araliklarla vuruldum bikac yil once sorun olmadi bende sukur
smnr55 Kuzu evet götürün zaten bir ysına gelmeden yaptırın demişlerdi ondan götürdük bizde virüsten dolayı gitmesek mi dedik ama iyiki gitmişiz niye böyleyse artık hayırlısı hakkımıZda
Kuzu smnr55 insallh önemli birşey değildir canım sağlık ocagin daki hemsirenle görüş bakalım detaylı ve doğru bilgiyi o verir sana
NurCelik Merhaba bizde 11 aylığız acaba sağlık ocaklarıda yapıyor mu kan sayımı hastaneye götürmek pek istemiyorum da nelere bakılıyor birde
smnr55 NurCelik bizim buradaki sağlık ocağında yapılmadı bilmiyorum yapılıyor mu da biz doktora götürdük hastaneye kan sayımına baktılar idrar tahlili ultrason yaptı genel sonuçları telefondan söyledi net bi şey anlatmadı her şey guzel sadece hepatit b asısı tutmadı dedi