Deniz2961 Kızlar doktrmuz acıl izne cıkmis gosteremedık tecrubeleri olan yardımcı olabilir mi sag kalca alfa acısı 61 derece beta acısı 57 derece sol kalca da aynı
Minikprenss Deniz2961 bizde aynısını yaşıyoruz şuan 57 çıktı ikisi de ve dr yok 2 haftasır gösterdemedim çif bez kullanımı yazıyordu kağıdı bsşka dr arkadaşıma gösterdim şuan çift bez kullanıyoruz
Duru4 Deniz2961 Bizim doktorumuz 1.5ayında cektir dha garanti olur dedi kalça çıkıklıgını ama herkes 1. Ayında çektiriyor.Kararsız kaldım 😏
Deniz2961 Zuhrenass2018 utrsynu ceken cck blkı 1 ay snra bir daha istiyebılırr dedı ondan kafam karısti
Deniz2961 Bernaaa bakamadakı acıil cıkmis bnde o yuzden Bı sirüm ddm sıkıntı varsa baska doktra gotirim diye
Zuhrenass2018 Deniz2961 kaç aylıkken gittin canım bizim bi tarafımızın değerli bu değerin çok altında çıktı doktor 3 aylıkken tekrar çağırdığında ikiside aynı çıktı 3 aydan sonrası önemliymiş çünkü 3 ayına kadar bebeğin kemik gelişimi tamamlanmazmış
Bernaaa Deniz2961 ulutrsna çeken doktor olması lazımdı. Ama bana kalırsa bir sorun yok. Ama baska bir doktora göster bakim ne diyecek
Deniz2961 [bilinmeyen] pekı bu devletteki dktro bana nye 1 ay snra tkrr cekelım dedı ozelde ki dese para İcın dıyor ddm
Zuhrenass2018 Duru4 1 bucuk ayda erkenmiş işte biz 1 bucuk ayda gittik niye bu kadar erken geldiniz dediler en güzel sonuç 3 ayında çıkarmış