busrasahinn Bebeğim 1 ocakta 3 aylık olacak başından beri sütüm az olduğu için mamada kullanıyorduk ve son 2 haftadır beni emmiyodu ve sağıp verdiğimi de icmiyodu ( 2 yemek kaşığı çıkıyor bu arada sadece ben hiç yoktan anne sütü az da olsa alsın diye veriyodum ) birkaç gündür göğsümün renkli kısmı hep yaştı bende lanolin göğüs ucu kremimi suruyodum ama bugün daha da çoğaldı camasirimi ıslatıyo sildim sarı iltihap o renkli yer komple kırmızı ve kaşınıyo arada dokununca da iğne batar gibi oluyor bugün de yoğun bir halsizlik ve grip gibi hissediyorum mastit mi oldum acaba 😱😭
Metee29 evet canım bunlar mastit belirtisi duşa gir sıcak suyu aç gögüslerine masaj yap yukardan aşagıya dogru çek birde bulabilirsen lahana sar mutlaka sıcak kompres yap ama ü
busrasahinn Metee29 teşekkür ederim eşim işten gelince giricem duşa sağlık ocağına gittim mastit olmuşum 😔
Metee29 Kaynamış suyu bi kaba koy kafana bişey geçirip zeytinyagıyla masaj yap dahada kötü olmadan pompan varsa sag mutlaka buhara durduktan sonra ben çok çektim o mastitten agustosun sıcagında bide sıcak buharda durmak.. düşün yanİ aglaya aglaya sagmıştım kendimi
Yersu Evet mastit olmuşsun muhtemel canım ğazartesi günü bende ateşler içinde halsiz yattım akşam baktım sol mememin altı taş gibi olmş boydan boya kıpkırmızı yanıyo sızlıyo dün doktora gittim meme usg çekildi kandan crp bakıldı mastit olmuşum iğne ve krem verdi doktor iğne 6tane kullancam eğer geçmezse içerdeki apse operasyonla çıkarılacakmş canım vakit kaybetmeden doktora git
busrasahinn Yersu anladım benim sanırım daha yeni sertlik yok sadece kızarıklık var canım biraz tatlıdır ufacık bı tuhaflıktan anlarım o yüzden bı problem olduğunu antibiyotik ve 3 tane de krem verdi
Yersu Doktorum bana hergün mutlaka duş almamı söyledi faydası oluyomş. Emzirdiğim için ağrı kesici parol alabilirsn dedi. Bol emzirme zten gerekli hatta sağılması gerekiyomş canım sütün Madecasosol krem ismi günde 3 dega sürülecek olan dün gece sürdüm iğnede oldu kırmızılık yok denecek kadar azalmş canım