Deletedmom315 50 gunluk bebeğim sürekli emzik emiyor . Suanlik beni emmesinde sıkıntı yok . Ama surekli emzik ağzında olsun istiyor olmadığı zaman huysuzlanip ağlıyor. Verince anında sakinlesiyor. Zararlı mıdır napmam gerek vermesem mi bu kadar sık 🤔
Deletedmom265 Deletedmom315 emzir güzelce sonra ver 2 saat sonra tekrar emzir uykuya dalınca çıkarırsın
ncy0413 Deletedmom315 biz 3 aylığız aynı emzik sürekli ağzında çıkartınca ellerini sokuyor bu kez ağzına bi sakıncası olacağını sanmıyorum ilk çocuğum tutmamıştı büyük rahatlıkmış.
Deletedmom315 Deletedmom265 öyle yapıyorum ama hep ağzında olsun istiyor o yüzden zararı var mıdır ki
aleynaerva benim bebeğim de ilk gunle4 cok guzel turuyorsu suan 28 gunluk tutmuyot surekli beni emmek istiyor oyle kalmak istuyor bence biraktormayin emzik emen cocuk akilli olur birakin tutsun
Deletedmom315 ncy0413 aynen benimkide elini sokuyor olmayınca . Rahatlık açısından baya iyi evet ama bu kadarda bağımlı olması kötü mü diye dusunuyorum
Ssd Deletedmom315 sürekli emzik alması daha da büyüdüğünde bıraktıracağınız zaman sizi daha zora sokar. Bebekler büyüdükçe alışkanlıkları değiştirmesi zorlaşır. Şimdiden alıştırın. Uyurken verin, uyanınca çıkarın. Bir süre sonra alışacaktır.
Newmom1010 Deletedmom315 tatlım o devamlı seni emmek istiyor aslında sen o emme iç güdüsünü emzik ile bastırıyorsun üzülmeni istemem ama böyle devam edersen memeden kesilmesi yakındır tecrübe ile söylüyorum bunu bende çevre baskısıyla verdim ettim sonra memeyi bıraktı nerden baksan 5 6 ay kadar kullanm emzik onuda unutana kadar memende dursun ya da bir kaç gün zorlan ama mutlaka bırakır
elizabeth Deletedmom315 dişler çıkmaya başladıktan sonra diş yapısını bozar diye okumuştum bi yerde ama emin değilim. Bende tutsun diye çok uğraştım tutmadı beni emzik yaptı emerek uykuya geçiyo sonra da gaz oluyo rahatsız oluyo 50 günlük benim kızımda. Tutuyoken tutsun bence zararlı olduğunu düşünmüyorum sen rahat edersin
Yako Deletedmom315 şu anda o emme güdüsünü tatmin ediyor iyi bsey bu güvende hissediyor kendini bırak emsin yapılan araştırmalarda ilk yıl emzik kullanan beneklerde ani ölüm riskinin az olduğu belirlenmiş