Ozgemrem46 Kızlar merhaba bebeğim 4 ay 25 günlük doğduğundan beri aşırı huzursuz yavrum emdırıyorum gazını çıkarıyorum altını temizliyorum oynuyorum hemen sıkılıyor herseyden kucakta gezmek istiyor bir müttet gezdırıyorum sonra yıne ağlıyor uyutmak zorunda kalıyorum acaba nerde yanlış yapıyorum sürekli onla ilgileniyorum ama nerde hata yaptgyımı bulamıyorum aç mı diyorum ama doyduğuna o kadar Eminim ki kusuyor zorlarsamda bende bilemedim bir yeri agrıyor desem bazende güzelce oynuyor sıkıntımız hemen sınırlenıp ağlaması mızmızlanması doktora gittik bir sıkıntısı yok diyor 😭çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım babası sevmek istiyor hemen sıkılıyor hemen ağlıyor hemen bunalıyor adamda artık ne yapacagını sasırdı önerisi olan var mı acaba
momaysegul Ozgemrem46 ne yapsam memnun edemediğim bi oğlum var aşırı huzursuz gitmediğimiz doktor kalmadı yapılmadık test kalmadı doktor artık bu bebeğin huyu bu yapacak bisey yok dedi dizimde bebeğiniz erkekse çok normal çevremde kimin oğlu varsa aynı dertten muzdarip
Handeay7 Ozgemrem46 aynı şeyleri yaşıyoruz 2 gün sonra 3 ayımız dolacak daha 2 gündür gülmeye başladı bana. O da çok ilgilenip, oynayınca anca. 4 farklı doktora gittik hepsi ilk bebeklerin 5te 1inde bun durum görülüyor bebeğiniz sebepsiz ağlıyor, geçecek diyorlar.
Mvern Ozgemrem46 Yakın zamanlarda sanırım ben de böyle bir konu açmıştım. Sağolsunlar geçiyor demişlerdi. Benim de bebeğim erkek ve gazıdır açlığıdır kakasıdır uykusudur bi yeri mi ağrıyor acaba diye diye 7.5aylık olduk. Gerçekten hep ıkınarak ağlar ve hiç durmazdı ya uyuyacaksa uyur ya da meme. Ama sanki 7.ayla beraber bir düzelir gibiyiz inşallah böyle gider. Çünkü oyundan anlamaya başladı. Sizi çok iyi anlıyorum inanın hala evden çıkmaya çok korkuyorum evde bazen tek bakmak imkansız oluyordu ama geçecek bence artık. Sizin de öyle olur gibi geliyor
Deletedmom311 Sesli ve ışklı oyuncaklardan da hemen sklyor mu ? Şarkı söyleyin ama arkadan şarkı oynatılrken söyleyin ,agzna burnuna dokunun söylerken ,ztn yapyrsunuzdur belki ama aklma gelen bunlar
Ozgemrem46 Deletedmom311 sesli oyuncak aldık ama sıkılıyor. Çok çabuk aşırı sıkılıyor hemen bende anlamadım ki normal dıyorlardı ama bana normal gelmıyor çünkü dıger bebekler farklılar 😱
Ozgemrem46 momaysegul ama neden böyle ya bende anlamadım ki belkide böyle ilerliyordur ama bana tuhaf gelıyor
Ozgemrem46 Mvern dilerim geçer sabır işi bebiş büyütmek ya bende anlamadım gitti insallah geçer saol kuzum cevabın ıcımı rahatlattı
momaysegul Ozgemrem46 bana da fazlasıyla tuhaf ve garip geliyordu ki bizimkiler ikiz şükür ki kızım aklı basında 😂
Mvern Ozgemrem46 Dediğim gibi bir sağlık sıkıntısı yoksa geçiyor etrafı keşfetmeye başlayınca. Tabi büyütmek sabrın da sabrı mesela bu gece mahvetti beni yine uyumadı😔Bu arada geçiyor dedim ama sürekli anlam veremediğin ağlamaları geçiyor. Mesela hala mama sandalyasine koyuyorum yemek yiyoruz sonra sıkılıyor hadi kalkalım başka yere gidiyoruz ondan da sıkılıyor ama en azından dikkati dağılıyor. Yanlış tespit olabilir ama burdan gördüğüm kadarıyla genelde erkekler fena☺️
Ozgemrem46 Mvern benimkide erkek iyi olsunlarda sıkıntı değil ama hep huzursuz olunca sende anneliğinden şüphe ediyorsun 😞o üzücü