Nurbeyaz Bebeğim bugün 4.ay aşısı oldu fakat saat 2 den beri uyanık uykusu var ama uyumuyor huysuz ateşi 37 derece 1 saat önce calpol verdim ateşi düşmedi uyumuyor banyo yaptırsam sorun olur mu
Afa Nurbeyaz sakın yaptırma. Doktor yaptırma diyor dün biz de olduk aşırı huysuzlandı paranox fitil ver dedi. Verdim sakinleşti ama bu ateş durumunda kullanır mı bilmiyorum
Elifhanim Nurbeyaz bnde dun yaptrdm bnmkide cok huysz atesi 37.5 ciktgi ates dusurucu verdm ama banyo yaptrmadm daha once hemsireye sordgmda 1 2 gun yaptrmayn dedi ama senide yanls yonlndrmek istemem
Afa Nurbeyaz ayrıca 37,5 kadar aşı durumunda normal . Calpol vermeseydiniz de olurdu. 37,5 aşarsa müdahale ediliyor genelde.
Elifhanim Afa paranoxu banada verdi agri ve atesi olursa asiri huzurszolursa ver demsti ozeldeki doktorum
Sunasenel Afa Verem aşısı değil ki bu verem aşısının tutması için 3 gün yaptırılmıyor duş ben bu güne verem hariç yaptırdım bir sorunda yaşamadım ayrıca doktorumuz yaptırabilirsin demişti
Afa Nurbeyaz o zaman verin paranox bir yumuşasın hemen uyutuyor zaten 😃 paranox s değil düz paranox bir kez yanlışlıkla s olanı vermiştim işe yaramıyor.
Sunasenel Nurbeyaz. 4 buçuk aylık bebeğim var 4 ay aşında ateşi çıktı duş aldırdım doktorum verem alışı hariç duş aldıra bilirsin dedi bir sorun yaşamadım korkmayın canım yaptırın
Tuba Nurbeyaz 37 derece ateş değildir ki, normal vücut ısısıdır. Bize doktorumuz ateşi 38,5 olunca ateş düşürücü ver demişti. Aşıdan dolayı huysuzdur muhtemelen.