kupseker Kızlar bebeğim 25 günlük sütüm az olduğu için önce meme sonra mama şeklinde yapıyorum. 25 günlük bebek bir içişte kaç cc içer?
kupseker Benim bebeğimde önce 2 memeyide emziriyorum, ardından 2 ölçek mama içiyor az mı çok mu normal mi merak ettim🙈
Sunasenel radicalbrain Ne kadar Zekisiniz mantıklı düşünerek cevap verseydiniz keşke 😊 24 saatlik gün diliminde 3 saatte bir bebeğinizi beslediğinizi varsayarsaydığınızda sonuç 8 çıkıyor ( sanırım siz bölünen rakama takıldınız yeni doğan biberonların minimum 160 cc olduğu için 160 a bölüyoruz ) kız kardeşim bebek hemşiresi 😉😉
Etum04 Sunasenel teşekkür ederim bu Bilgi için peki günde 8 kez mi emzircez birde daha 8 günlüğüz kafam çok karışık kaç kere emcek ne kadar emcek vs.😕
radicalbrain Sunasenel yine mantik hatasi. yine 20 ye bolmek yetiyor kisacasi. isterse kardesiniz uzay muhendisi olsun matematik bu. ;)
kupseker Minikalyam bende aynı o şekilde yapıyorum, doyarsa yapmıyorum ama doymaz ağlarsa uyumazsa 2 ölçek hipp mama yapıyorum🥰
Sunasenel Etum04 Bebeğiniz mama değil sadece anne sütü alıyorsa bebek ne zaman isterse emzirebilirsin daha çok küçükmüş 2 saatte bir emzirmeye çalışın ne kadar çok emerse sütünüzde o kadar çok artar 🥰
taslan Etum04 benimde hic sutum yoktu ben 20 gun falan 30 cc versim 2 saatte bir sonra 40 60 derken 40 ina kadar 90 cc iciyordu 3 aylik dune kadar 120 vermistim artik 140 yaptim doymuyor cunku gunde 6 kez falan iciyor ama gece yatarken 150 veriyorum sadece
Etum04 Sunasenel teşekkür ederim 💐bazen uyandıramıyorum mecbur mama veriyorum sarılıktan korkmuştuk şuan çok düştü sarılığı çok şükür yavaş yavaş mamayı vermemeye calışcam iki gündür de memeyi ağzına alıyor ama emmiyor biberona alıştığı için mi acaba bilginiz var mı
Etum04 taslan Allah bağışlasın 🙏🏻 Aslında bebekler söylüyor ne kadar ne sıklıkta emceklerini benimki şu an adaptasyon süreci sanırım ☺️Çok teşekkür ederim bende 30 -40 cc verebiliyorum çevremin etkisiyle yetersiz hissettim sütümü ondan yazmıştım ama bebeğime yetiyormuş aslında