Tuqce İkizlerim var 1 bucuk yasında tüp bebekle oldular gecen ay cok az 4 5 damla adetm oldu bu ay 3 gün gecti olmadı gebelik testi yaptım cok silin çıktı varmıdr resim atabiliyormuyuz buraya
Deletedmom245 Tuqce Herhangi bir fotoğraf yükleme sitesinden yükleme yapıp, sonu jpg, jpeg, png ile biten linki paylaşmanız yeterli. Görsel ile anlatım linktedir. 👇 https://forum.mutluanneleriz.com/d/401753-foto-raf-y-kleme
Tuba Tuqce Bende silik bir çizgi görüyorum. 2-3 gün sonra tekrarlayın testi. Allahım gönlünüze göre versin inşallah😊
Mehmet-22_efe Tuqce Çok hafif var gibi çok erken yaptığınız için böyledir belki biraz dhaa bekleyin tekrar yapın
Ceydakoruc Tuqce benim kızımda da bu şekilde silik çizgi çıkmıştı 3 haftalık falan gebeydim, kan testi verdim değer pozitif çıkınca artış sağlıklı mı diye kontrol etmek için 2 günde bir kan vermiştim, şuan 5 aylığız🥰
Tuqce Ceydakoruc ayy ne güzel canım benim 4 sene olmadı cocugum Snra ikizlerm oldu smdi 1 bucuk yasındalar ama sevindim gercekten inslh vardır ❤️😃
Zeyzey2019_ Tuqce sanki silik bir çizgi var gibi. Sabah ilk idrarınızla tekrarlayın isterseniz daha net sonuç alabilirsiniz
Tuqce gulsahbaydemir ayy ikizlerm var 1 bucuk yasında gercekten sevindim çünkü oğluşlarımı cok aradım olmamıstı 4 sene
Ceydakoruc Tuqce inşallah gönlünüzce olur herşey🥰 brilikte büyürler çok güzel, rabbim acılarını göstermesin🌺