Esin4006 Merhabalar 1 yaş için hafif, bebek ayağına uyarlanmış, taşlı zemindede giyebileceği ayakkabı önerisi istiyorum memmun kaldığınız…?
YadeKaradag Esin4006 ben kızıma ilk vicco aldım ama uç kısmı koruması çok kaba geldi rahat edemedi. Araştırdım bayağı en son süper star 360 indirimde buldum aldım. Çok kaliteli bağcık olmaması avantaj ve tabanı aşırı rahat. Çok severek giyiyor tavsiye ederim
snyck Esin4006 vicco alicam ben müşteri hizmetlerini arayınca bebeğin ayak şekline göre yönlendirme yapıyorlarmış şişko yada zayıf falan dediginizde yazlik kışlık su modeller diye öneride bulunuyorlarmış burada oyle okumustum bizimki 15 gündür yürüyor çok önceden polaris sandalet almistim şimdi oldu ayagina onunla başladım çok güzel yürüyo hafif bez bir sandalet vicco danda sandalet tarzı alicam 3 ay sonra da kapali alirim
Esin4006 Vicco duyuyorum kullanan var mı aranızda ve lütfen hangisi linkide atarsanız eğer memmun olurum çokça 🥰
Momskubi 2 çeşit vicco aldım ama her bebeğin ayak yapısı farklı olduğu için biz kullanamadık ayakkabı için öncelikle tamamen yürüyebiliyor olması gerekiyor diyorlar benim oğlum daha yeni yeni yürüyor tam yürüyebilen bir bebek için vicco uygun olabilir ama onuda ayak yapısına uygun seçmelisiniz çok hafif rahat ayakkabılar
Esin4006 Momskubi evet haklısınız dışarıda elinde tutup yürütüyorum çimlerde ya da bahçede patik tarzı olunca en ufak diken yada taş ayağıni rahatsız ediyor..uzun vadede değilde arada dışarıda giydirmek için
2balbiranne Bende baya araştırdım en son lcw den cross aldım çok rahat adapte oldu hiç sıkıntı yaşamadı rahat yürüdü