Aycannn Merhabalar , göğüs ucum çok yok bu yüzden silikon göğüs ucu kullanıyorum . Bu şekilde silikon göğüs ucu kullanıp daha sonrasında memeden tutturan var mı ? Nasıl yaptınız ? Birde bu durum sütümde azalmaya sebep olur mu ?
Barkinalpinannesi Aycannn bende kullanıyorum göğüs ucumu çıkardı şimdi memeyi biraz zorlansada tutuyor çok şükür sürekli kullanınca göğüs ucunuda çıkarıyor
Sinemnar Aycannn 15 gün bende silikon göğüs ucu ile emzirdim sonrasında çıkartıp verdim emdi bir zorlukta yaşamadım Allah’a şükür şuna rahatlıkla emiyor
Minnosunannesi Aycannn silikon uç ile ilk çektiğinde göğüs ucu üzüyor bi iki çektirip hemen göğsünü verebilirsin
Gzd Aycannn 3 ay silikon uçla emzirdim, çene kasları kuvvetlenince kendisini memeyi tutmaya başladı, sütümde herhangi bi azalma olmadı, ara ara silikonduz emzirmeyi dene emmezse zorlama hazır olunca kendisi emmeye başlıyo zaten😌
Aycannn Barkinalpinannesi benimde biraz çıktı ama yeterli değil :/ sol göğsümü ara ara tutuyor ama hemen bırakıyor inşallah bizde biran önce bırakırız göğüs ucunu ..
MerveKya Benimde yoktu ilk zamanlar bende kullandım göğüs ucumu çıkarttı sonra emmeye başladı çok memnun kaldım
MerveKya Aycannn 2 gün kullandım ben sonra göğüs ucumu tuttu ama bir de manuel göğüs pompasınıda denedim ben o da çok yardımcı oldu
YusraveAnnesi Ben de nerdeyse 1 ay silikon uçla emzirdim silikon uca o kadar alışmıştı ki bırakmayacak hiç sandım bi gün öylesine kendi göğsümü ucunu sıkarak ağzına vermeye çalıştım ve tuttu çok şükür silikonu bıraktık. Ve şunu fark ettim kendi ucumla emince sütüm arttı iyice
Aycannn Minnosunannesi deniyorum önce süt sağıyorum sonra memeyi tutturmakta çalışıyorum tutuyor sonra hemen bırakıyor :/ çıkan uçta içine kaçıyor :(
Aycannn [bilinmeyen] çok teşekkürler deneyeceğim evde enjektör var kendim de yapabilirim sanırım dimi ?
BeyhanDicle Benimde oğlum 2.5 aylık hala silikon uçla emiyor her gün silikonsuz göğsümü vermeye çalışıyorum ama tutmuyor ağlıyor çok nadir tuttuğu oluyor ondada çok ememiyor bırakıyor inşaallah uçsuz emmeyi başarırız bizde ☺️
HazalKeles Meme ucum dümdüz silikon göğüs ucu sayesinde hayatım kurtuldu resmen cocugum açtı silikon göğüs ucunu direk kabullendi artık karnı doyuyor cok memnunum,umarım zararı yoktur ama aç olup mama kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum
HilalAksakal Meme ucu dediğiniz aparatı göğüs ucun da yara varsa kullanabilir miyim göğsümü tutuyor fakat ben yaralardan dolayı emziremiyorum sütüm de var sağıp biberonla veriyorum ama emzirmek farklı emzirmek istiyorum 😔
Dorati HilalAksakal bende yaralarım yüzünden 10 gün silikon uçla emzirdim 10 gün sonra yaralarım geçti direk göğsümü bermeye basladım hiç sıkıntı cekmedim çok şükür. Bende cok işe yaradı silikon uçlar olmasa belkide yaralar yüzünden emziremicektim
HilalAksakal Dorati benimde hemen alıp kullanmaya başlamam gerek galiba yoksa bende emziremeyeceğim 😔