Neselibebek Cocugumun 2 gündür 37den düşmeyen ateşi vardı. Doktora gittik cok az boğazları kızarmış dedi ateşi düşmezse antibiyotik verirsin dedi bide agri kesici ateş düşürücü fitil yazdi. Bi sabah bi akşam bide bu sabah antibiyotik verdim atesi düşmemişti çünkü bir de dünden beri aşırı soguk ter döküyor uykudayken ve uyanıkken. Bugun farkettim ense diplerinde isilikler var sicaktan terlemektendir sanıyordum ama yüzüne de geçmiş hafif hafif antibiyotik mi dokunmuştur cok moralim bozuk.nasil gecer? Antibiyotik alerji yaptıysa bile kendi söner mi
BenMathilda Neselibebek Antibiyotigin yaptigi alerji daha belirgin olur diye düşünüyorum. Döküntü kurdesen seklinde olur, ayirt edilir
Neselibebek BenMathilda ama daha onceden terlediginde ense diplerinde oluyordu dus alinca falan geçiyordu hic suratına sicramadi benek benek
BenMathilda Neselibebek Atesten de olusmus olabilir o benekler Doktora danismak daha faydali olur, burda gormeden etmeden yanlış yonlendirme yapılmış olur yalnizca. Ama dediğim gibi antibiotik alerji yapmis olsa daha belirgin etkiler gözlenmesi muhtemeldir
Neselibebek BenMathilda anladim yaa geçer mi böyle sivilce gibi değil her yeri ama alni gozlerin alti benek oldu