Baby1 Merhaba kızım 9 aylık olacak Temmuz başında şimdiye kadar öyle iştahlı bir bebekti ki ne versem yerdi ama 3 gündür hiç bir şey yemiyor kafasını sağa sola döndürüyor blw yapıyorum aynı zamanda kendimde yediriyorum köfteye bayılan çocuk köfteyi yemez oldu henüz dişi çıkmadı o yüzden olabilir mi tecrübelerinizi yazar mısınız💜
Sblsrgnsn Baby1 gecen ay benim benegimde ayniydi hemen agzini kilitliyor sevdigi seyleri bile yemedi 20 gun falan bisey yediremedim sirf emdi zorlamayin disten olabilir bizimkinin de istahsizligi gecti dis cikardi
1Dost Baby1 iştahsızlığı dişten yada idrar yolu enfeksiyonundan olabilir damaklarına baktınız mı kabarmış mı? Benim kızımda alt iki dişi çıkana kadar yemedi çıkınca rahatladı düzeldi sonra üst 2 diş geldi şimdi tamamen kesildi zordan yiyor aç diye
Zehra_Ens Baby1 benim ikizlerim de aşırı iştahlıydı ne versem yerlerdi 9.5 aylıklen başladılar reddetmeye kaç çeşit şey yapıp sonunda birini güç bela yedirebiliyodum. Bi gün yediklerini ertesi gün de yemiyolardı malesef. 10.5 aylık oldular çok şükür 2 gündür iyiler. Belki bi dönemdir. Dişinin olmamasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum damağıyla ezer o aydaki bebek ama diş çıkaracaksa onun huzursuzluğundan iştahsızlık olabilir
Mukaddes34 Baby1 diş çıkarma döneminde iştahsızlık olabiliyor benim oğlumda 9 ay 6 günlük bende meyveleri ezip püre yaptım az az bir kaşıkta olsa da verdim zorlamadım zamanla düzeldi
Baby1 Sblsrgnsn evet ağzını sıkı sıkı kapatıyor kafasını sağa sola çeviriyor üzülüyorum sürekli emmek istiyor inşallah geçici bir dönemdir teşekkür ederim
Huriye48 Benim kızım da 9 aylıkken öyleydi , hiç bişey yemiyordu , meğer diş yüzündenmiş, dişi çıktıktan biraz daha sonra düzeldi yemesi
Baby1 Zehra_Ens aynı eline ne versem yerdi şimdi bi ısırıyor bırakıyor dişini olmamasından değil de diş mi çıkarıcak diye düşünüyorum henüz bir belirti göremedim beklemedeyim teşekkür ederim
Baby1 Mukaddes34 meyvede gün içinde veriyorum eline ya da kendim teklif ediyorum bir kez yiyor sonrası yok bakalım umarım diştir teşekkür ederim
Sblsrgnsn Baby1 geciyor canim hic stres yapma sakin zorlama biz yeni atlattik o donemi ben cok zorladim yemesi icin daha kotu oldu ben o hatayi yaptim sen yapma sakin bikac gun hicbisey verme unuttur tamamen ek gidayi emzir surekli bikac gun sonra tekrardan dene 1 2 kasik yiyip yine istemicek ustune gitme kendini de uzme o donem gectikten sonra istahi artiyor merak etme 20 gun hic ek gida veremedim ben ama suanda masallah eskisinden daha cok yiyor hala bazen kasigi uzatinca kilitliyor blw yontemiyle veriyorum onune koyuyorum alip kendisi yiyor oylede yapabilirsin ama geciyor sen emzir bol bol hic korkma kilo almaz diye
Mukaddes34 Baby1 bacım alt 2 diş çıktı sıra üst 2 dişte bende o dertten muzdaribim eşimde aç kukuli yı ona oyalanırken yedirelim diyor ama oda çözüm değil