Eva41 Kızlar merhaba öncelikle bebeğim sanırım kolik mememi emzik yapmış uyandığı zaman sürekli emmek istiyor ve doyduğuna dair bi belirti vermiyor ağzından falan çok nadir çıkarıyor yatağa koyduğum zaman tekrar ağlıyor meme istiyor artık meme uçlarım sızlıyor her saat bu iki gündür kusuyor annem üşütmüş midesini diyor bana görede çok emmekten artık kusuyor bide şuan yaz sıcağı biliyorsunuz bazen sadece elbiseyle bırakıyorum annem bana kızıyor daha ufak herzaman sar onu kundak yap bataniyesiz gezdirme çocuk üşütmüş ondan kusuyor diyor kızlar sizce bu yaz sıcağında bebek üşür mü ?
Meryemela72 Eva41 benm bebeğim de 14 günlük sürekli emmek istiyor ama sütüm az doymadığı için emmek istiyor hep, mama verdikten sonra iki gündür kusuyor annem midesi genişliyor ondan dedi. Bende uyutmak istedgmde şundan yapıyorum onun dışında zıbın ve pijama ile bebeğim çok giydirmiyorum Batman çok sıcak çünkü
Heide Eva41 valla orası kaç derece bilmem ama bizim burası em sıcak memelektlerden bri olduğundan ben altına ince bi pijama tayt falan giydryrm ustundede yarim kollu citcitli oluyor. Yalnz gece üstüne ince birsy giydiryorum yada muslinle kundak yapıyorum. Sicakdandaha çok bunalıyor bebeler en azndan benimkinde onu farkettim. Emip kısma olayıysa beli dönemler sürekli memede kalmak istiyorlar ama onun dışında benim kızım da kolik sürekli gazlı buda onda sürekli emme isteğine yöneltyo e doyduğu halde emdikcede fazlasını çıkarıyor doğal olarak. Eğer sizinkide gazi oldgu için emmek istiyorsa sinirlenme sinirlene cekisdirerek içiyordur öyleyse doyduğunu anladgnzda poposuna vurup sakinlesdirdikden sonra yavaşça memeden ayırabilirsiniz ilk basda kıssada sonra alışıyor
Alpmehtap Eva41 evet üşütür yatarken uzun ince gydr 2 güne toplar gaz içinde lavma ıyi gazlı bebek için
FerahKuzum Bebeğiniz kaç aylık blemiyorm ama bnde 2 aylık bebeğime elbise gydriyorm veya zıbınla bırakıyorum artık havakar sıcak pişik olmasn diye. Bence de fazla emmekten kusuyor. Gazını çıkaramadğı için sürekli emmek istiyor sonra da çıkarıyor. Gazına çözğm bulmalısınız. Bebşiniz ne kadarlık?
CananErkan Ah bu anneler , çocuk hapşırsa üşüttü diyor. Zıbınla bırakıyorum o daha küçük üşütür diyor , giydiriyorum çocuk isilik oluyor. Kendim evde şortla geziyorum, uzun bişey giy sen üşütürsen çocukta üşütür diyor hala yaz ayında olduğumuzu kabullenemiyor.
Eva41 CananErkan aynen benim annemde öyle çocuğu bir bataniye ve bir örtüye sarıyor bide bazen sıcak diyorum yok üşütür o daha çok ufak diyor birde kustuğu için sen kesin onu üşüttün ondan kusuyor diyor
Eva41 Deletedmom414 annem tuturmuş onun daha canı ne üşüyor diyor deli ediyor beni bebeğim 16 günlük havada sıcak yani
Meryemela72 Eva41 bizimkiler kızıyor kundak yapınca, sıcak çünkü bebek pişik olur diye bide zaten sıcaktan rahatsız bebekler. Bebeğin burnuna boynuna dokun üşürse zaten belli olur
Eva41 Heide gazlımı bilmiyorum ama galiba gazdan dolayı da olabilir çünkü ağlıyor ağladıkçada memeye gitmek istiyor
Heide Eva41 evet gazdan oluyor benimkide öyle sancıdan aglyor ve emmek istiyor sürekli sonrada fazlayı cikartyor