Ates_mami Ipekengin kraft fit kullanıyoruz. Fit artık kalktı. Fit 2 çıkmıştı en son. Oda aynısı. Hala duruyorsa tabi piyasada. 3 yıldan fazla oldu. Bir çocuk büyüttü. Şimdi 2. Büyüyor. Servis konusunda da çok iyiler. Kardeşim oturmuştu. Kırıldı. Gönderdik. Bizim hatamız olduğu halde ücret talep etmediler. Uzun vadede kullanılabilecek sağlam bir araba.
gulerva Ipekengin benim casual cadillac sürüşü çok güzel rahat ama bana hediye geldi. Hediye gelmese ben joie little 4 tü galiba onu alcaktım çok pratik ve çok az yer kaplıyo tek elle açılıp kapanıyo. Cadillac öyle değil hantal ağır bir araba. Kraftta casual gibi kaba varsa imkanınız gidip inceleyin derim
Sennha Ipekengin doona hem puset hem bebek arabası kesinlikle çok kullanışlı çok araştırdım inşallah onu almayı düşünüyorum
Cnss Ipekengin canım kesinlikle joie litetrax 4 tavsiye ederim. Sürüşü gayet iyi. Kızım içinde çok rahat uyuyor. Kocaman alışveriş sepeti var. Tek elle kapanıyor. Kapandıktan sonra da çok fazla ağır değil bence.
Ipekengin gulerva virusden dolayi internetten almayi dusunuyorum fikir verdigin icin tesekkur ederm 😊
Ssd gulerva joie litetrax 4. Tek elle rahat kapanıyor da o kadar rahat açılmıyor ama. Kucağınızda çocuk varsa yandaki kilidi açıp arabayı da açmak zor oluyor.
Deletedmom_50 Peg perego book 51 plus, çok rahat bir araba, hafif, kullanımı kolay, süspansiyonları aşırı iyi. Öneririm