Bayancelik Namee16 bana doktorum nurse harveys ve biogai önerdi bebeğim çok emiyordu bu yüzden çok gazı oluyormuş emzik kullanmamı söyledi ve şimdi rahat çok şükür
Namee16 Bayancelik emzik emmiyo maalesef.nurse harveys kullandım iyi gibiydi yine şiddetli olmaya başladı gaz.
Bayancelik Namee16 şurup olanı daha etkili sanırım ben önceleri damla olarak kullandım çok etkili olmadı şimdi şurup kullanıyorum sakinleşti baya.
Song Bennde biogaia ve sap biimplex kullanıyorum emzık tutsa keske gazını cıkarmasına yardımcı oluyor:(sekız saatte bir sap simplex ve sabahları bıogaia veriyorum
neslim01 Song iyi günler yorumunuzu gördüm de bende biogaia veriyorum ama günde 1 kere yetmiyor sanki diğer damla ile nasıl kullandığınızı detaylı söylermisiniz?
invisible33 Kullandm kızım resmen daha fazla gazdan çatlıcaktı bizde kötü bir etki taptı sizin bebeğinize Ne olur bilemem
Song neslim01 gunde bir kere beş damla bıogaıa sekız saatte bir sekız damla sap simplex verıyorum cnmm ,aynen biıgaıa cabuk etkı edıyor,bu kulladıgımız sap simplex ise duzenlı kullanım istiyor
neslim01 Song sağolun teşekkür ederim bende dün başladım bakalım inşallah faydası olur da kızım rahatlar