123401 Merhaba kızlar doğum parası nasıl alıcaz çalışan anne değilim ev hanımyım alan varsa yardımcı olabilir mi 🤗
Tugba10-5 123401 eşiniz doğum belgesiyle SGK ya sanırım başvuruyor hem süt parası hem doğum parası yatıyor PTT ye
Mickeylover 123401 aile çalışma bakanlığına başvurmanız lazım elden doğum yardımı 300 tl civarı bir şey il müdürlüklerine form vereceksiniz biz öyld yaptık
Elifhanim 123401 dogum raporunu sosyal yardimlasma kurumuna goturyssn 50 gun snra falan pttye yatio 300 tl
Tugba10-5 Mickeylover bende tam hatırlamıyorum eşim halletmişti bu işleri PTT ye yatmıştı doğum parası ordan almıştım süt parası eşime yatmıştı p da PTT den aldı
Mickeylover Tugba10-5 ikisi de pttden alınır ama doğum için aile sosyal bişey bakanlığı var ya ona başvurmalısınız.
hypa her ev hanımına veriliyor mu bu süt parası falan. ben geçen sordum pttye kimliğimi aldı bi işlem yaptı yok dedi. neye göre veriliyor bu para ?
Tugba10-5 hypa Doğumdan sonra bir kaç yere başvuruluyor öyle yatıyor parası PTT ye ev hanımları da alabiliyor