minik1mucize Kizlar 9 aylik oldu bebegim. Bu ay icin asi oldugunu bilmiyordum asi takvimindede yazmiyor. Saglik ocagindan asi icin yarin cagrildik.sizler bu ay mi kizamik asisi yaptirdiniz?
Sibel5258 minik1mucize hayır 9 aylık.asisi yok canım benden kilo boy istediler ben ölçtüm yazdim doktorumuza 1 yaşında aşısı var dedi bana
Alya_sare minik1mucize benim kızımda 9 aylık sabah saglık ocagından aradılar bende doktorumuza mesj yazdım önermiyorm yaptrma dedi bende yaptrmcm zaten 1 yasında aynı ası yapılack
Sibel5258 minik1mucize bilmiyorum sağlık.ocaklari birbirinden bağımsız mi anlamadım ama hem asi defterinde yok hemde bana özellikle 1 yaşında dedi asi
minik1mucize Alya_sare Sibel5258 Ya artik 9.ayda vuruluyormus hastalik gorulmeye basladigi icin. Biraz arastirdim gercektende oyle yazıyor. Ne yapacagimi sasirdim bende.bir de by ay megingokok asisina baslayacaktik 9 ayda. Iyice kafam karistii😐
mervezezee minik1mucize bana sağlık ocağına sordum hastalıktan dolayı gelmek istemiyorum dedim yaş aşısını olur dedi