Alperrr Arkadaşlar afyon merkez de kiralık ev arıyoruz. Hangi mahallesi güzeldir. Çarşıya pazara yakın 0 yada güzel kullanılmış evler nerde var. Tasinicam hiç bı yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 😊
Alpbebeginannesi Alperrr Kanlıca ve Örnekevler güzeldir. Uydukentte sıfır evler çok ama çarşıya biraz uzak.
Yigitberat30 Alperrr kanlica guzel tokilerde oturuyorum bn tokilerdede var çok kiralik güzel evler var
1-Prensesannesi Bende arıyorum aynı şartlarda hatta güneş alan ara kat, çok zor ev bulmak afyonda sanırım, bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz
Efe123 Öğrencilik döneminden biliyorum birbcoo yerde oturdum arkadaşların evlerinden vs yer konum olarak 😊 uydukent çok gelişmiş güzel bir yer ornekevlerde oturdum tam bir memur Mahallesi sakin ama öyle çarşıya hemen giderim cinsinden değil ikiside zaten yesilyol tam merkezdir üst tarafı anıt alt tarari park Afyon’a çıkar caddenin civarı evlerde hep eskidor yeni bina pek yok oralarda ama ara sokaklar onleri hep açıktır çoğu yerde ya jeotermal enerji ısijma vs var mesela doğalgaz libolan yerlerde var öğrenci çok olunca çoğu evde hep o yönde