Defneduru Merhabalar Doğum dikişleri için eczaneden sarı su alıp kullanan arkadaşlar vardı nasıl kullandılar acaba ben dün eczaneden aldım 2 lt su ile karıştırmam gerektiğini söyledi sadece o kadar
Esra93 Defneduru Bana da Doktorum dikişler için vermişti sıcak suyun içine karıştırıp 10-15 dakika suya oturuyordum
Nekwa Defneduru onu bilmem de en iyisi batikon canim kuru tut ve her tuvaletten sonra batikonla benimkiler 12 günde düştü
demetdemircioglu Defneduru ben baticon vajinorm krem ve sarisuyu donusumlu olarak kullandim 15 gunde dusmustu dikislerim
Mirayneva 18 gün oldu 15 adet bitirdim dikişlerim hala düşmedi ve oturup kalkamıyorum ağrım bile gecmedi 1 litre suya 1 paket diye yazıyor üzerinde
Defneduru Mirayneva burda bi bayan 2 günde düşürdü dikişlerimi demişti ondan aldım bende dün gece eczaneden ama kullanmadım henüz
Nekwa Defneduru Ben antibiyotik te kullanmistimbu.enfeksiyon kapımamak icin onemli. Baska bir sıkıntın yoksa gec iyileşecek demek ki Ilkimde hiçbişey kullanmadim 38 gunde dustu