Nnur Kızlar daha yeni sağlık ocağından geldim. 2 aylık aşısı içinn gttin. Ebe bingildagi küçük dedi istersen bi çocuk dr. Göster dedi ama kafa çevresinde sıkıntı yok dedi. Eğer erken kapanma gibi olursa kafası küçük kalabilir dedi. D vitamini kullanıyorsan bazı doktorlar biraktirabiliyor oyuzde doktora gözük diyorum dedi. Çok korktum başına gelip bilgisi olan var mı.
Onursevdaaslan Nnur benim oğlumunda öyleydi sağlık ocağında ki doktor baktı d vitaminini kullanma dedi. Şuan 5 aylık çok şükür sıkıntı yok her gittiğimde bakıyor hala kullanmıyoruz vitamini.
Honeybaby Nnur Canın bizede aynı şeyi söledi ebe doktor d vitaminiyle alakası yok dedi. Eğer aylık 0,5-1 cm baş çevresi büyüyorsa bi sıkıntı yok demekmiş. Ayrıca dışardan bıngıldak kapansa bile içerden kapanmıyomuş Allahın izniyle bişey olmaz korkma sen.
Nnur Sağlık odağındaki dok mu dedi. Ebe öyle deyince beynim durdu salak gibi çıkıp dok. Sormadım. Çocuk doktoruna gt deyince aklıma gelmedi
Nnur Honeybaby saol canm yaa çok korkuyorum bas çevresi normalinden küçükmüş napcagimi bilmiyorum aglamakliyim korkudan
Honeybaby Nnur Canım sen sakin ol bi çocuk doktorunada git ama kötü düşünme sakın. Sağlık ocağı korkutuyo insanı. Bir bıngıldak meselesi 2 sarılık bizimde aklımızı aldı ama bişey çıkmadı çok şükür. Eşim bile bunlar bişey bilmiyo gibi soru sorasım bile gelmiyo dedi düşün
Nnur Honeybaby cumaya randevu aldim goturcem insallah bi sıkıntı çıkmaz. Araştırdım bi acil dok tanıdığımız var birde hemşire. Acil dok bi sıkıntı olmaz kafaya takma benim bebegmde öyle dedi. Dvitamini ni azalt dedi. Hemşire de genetik olabilir çevre yapısı olduğundan küçük bi yine dok gt dedi. D vitaminini azalt dedi oda. Eşimin kafa yapısı küçük benim ki normal. Benim kafama takılan çevresi olduğundan küçük deyince hemşire iyice korktum. Cuma dok gidelim bakalım o ne diycek
Kerem_Gulnisa Benim kızimin da kucuktu 3 aylik oglum var onun da kucuk dr bir sorun olmayacagini soyledi heray bas cevresi kontrolu onemli
Gokturksmom Bize de 2 aylıkken kapanmaya başlamış takip edelim dediler biz de kan verdik tiroitle d vitamini fazlalığıyla ilgisi olabilirmiş diye d vitamini normalde 20lerde olması gerekirken bizim 60larda çıktı doktorumuz deviti vermeyi bırakın birdahaki ay tekrar bakalım dedi. Biz de korkuyoruz bakalım ocağın ilk haftası gidicez
Nnur Gokturksmom Inşallah bi sorun çıkmaz sizinkindede allahm evlatlarımızı korusun. Valla beynimde deli sorular
Nnur [bilinmeyen] korkulacak bisey yok sadece tedbir amacı dok. Göster dedi. Ben bunu anlamıyorum korkulacak bisey yok ama yine de göster dediklerinde sen onu bikere benim aklıma soktun nasl korkmamayayim deglmi. Ama bi nebzede olsa içimi rahatlattiniz kızlar saolun
Nnur [bilinmeyen] oy masallah allah esirgesin insallah. Çok teşekkür ederim rahatladım biraz. Evet yaa kime guvenecegimizi bilmiyorum bende her dok. Ayrı bisey diyor