Ah kızlar son 2 aydır çok dertliyim. Bebegim 3 aylik olacak yaklaşık 1.5 ay meme reddiyle savaştım gecem gündüzüm birbirine girdi doktor doktor gezdim ama maalesef benim inatçı kızım memeye geri dönmedi. Biberon da almıyordu ac kaldı diye ağlıyordum neyseki güç bela biberona alıştırdım. Sutumu sağıyorum ama sütüm azaldı mamada veriyorum ama o kadar iştahsız bi bebekki emerkende az emerdi şimdide 3 saatte bi en fazla 90 cc süt icirebiliyorum Son 2 gündür cıs rengi koyulasti az içtiği içinmi acaba emerken yada ac kaldığında böyle degildi ama çokta terliyor bu günlerde acaba terleyerekmi atıyor sıvıyı? Daha kotulesecek diye korkuyorum. Mamayi çoğalt demeyin çünkü inanın ne yaparsam yapıyım daha fazla içmiyor.beni iştahsız bebek anneleri anlar :( Süreyi kisaltsam mama miktarıda düşüyor ve biberondan soğuyor. Gunde 1 2 çay kaşığı su vermeyi düşünüyorum sizce vermelimiyim ? Cıs renginin koyulaşması mamayla alakalı olabilir mi ? Bezi dolu dolu cıs olsada rengi koyu sarı çünkü? Bilgilendirin beni kizlar