arzuerdogan23 Benim kızımın süt ürünlerine karşı alerjisi var. Malum olduğu üzere bende onları tüketmiyorum. Benimle aynı durumda olan anneler gün içinde neler yiyorsunuz? Sabah kahvaltısında özellikle?
Dygavs arzuerdogan23 patates salatalık domates dereotu zeytin çeşitleri kayısı reçeli fırın ekmeği kahvaltı böyle ☺️ 5 aylık bebeğim.
arzuerdogan23 Dygavs benim öğreneli 3 gün oldu bu durumu, siz kaç aylıkken öğrendiniz ve kilo alımı nasıl? Benim bebeğim 3 aylık ve iki aydır 500 gram 500 gram almış
Dygavs arzuerdogan23 37 günlüktü ben diyete başladığımda. Kakada kan ve mukus vardı. Şuan hala ara ara oluyor gözlemlemek önemli. Başka birşeylere alerji olup olmadığını deneyerek öğrenebilirsiniz ama kesnlikle ıcınde süt yoğurt krema peynir peynir altı suyu krem şanti tereyağ margarin tüketmeyin. Paketli ürün tüketmeyin. Umarım en kısa sürede atlatır 🙏
arzuerdogan23 Dygavs umarım inşallah, şuan sadece süt ürünlerini tüketmiyorum doktor öyle söyledi ama bakalım inşallah düzelir🙏🏻
arzuerdogan23 Zeynepazram teşekkür ederim🥰peki besin alerjisi olan bebeklerin kilo alımı az oluyomuş sizinki nasıl?
Dygavs Bu tarifleri yaparken vanilya nişasta kabartma tozu pudra şekeri hepsinin arkasını okumalısın. Çoğunda eser miktarda süt ürünü var. Dr outker ürünlerinde yok sadece. Piyale markaların hepsinde var mesela.
Zeynepazram arzuerdogan23 bilmiyorum olabilir ama bizim alerji vucudu tolere edebilir boyuttaymıs 5. Aydan 6.aya girerken sadece 300 gram almıs ama dişte cıkardık ona bagladım bilmiyorun