Sabicikannesi Kızlar bebişim ilk doğduğundan beri emerek uyumaya alıştı nasıl bıraktırabilirim bir yaşında😢
Organiktavuk Sabicikannesi 17aylık hala memede uyuyor ilk zaman daha uzundu tabi süre şimdi dişten dolayı aynı uzunlukta sayılır zamanla zorlaşıyor sizinki daha küçük uykuya geçişte eğitim verebilirsiniz ama benim hoşuma gidiyordu emzik kullanabilirsiniz o biraz rahatlatır sizi🙈
Deletedmom388 Sabicikannesi 10 aylık hala devam😊 zorlanmıyorum ama keşke kendi uyusa çok isterdim.Bir de yüz üstü uyuyor alışkanlık edindi asla vazgeçmiyor emzirme bitene kadar sanırım böyle devam edicek öyle gözüküyor bizimki.Umarım sizin bebeğiniz vazgeçer🌸
MihraKus Bende çok yakınırdım bundan taki doktorum onun doğası bu seninle meme sayesinde güvende hissedip bağ kurup uyuyor neden bunu bir sorun gibi görüyorsun demişti . Kızık 6.5 aylık hala memede uyuyor bazen 2 saat bazense saat başı uyanıp meme arıyor bende veriyorum zamanla değişebilirde bu mememde uyumak istemeyebilir huyları değişiyor yani
Elifnazberat Benim kızım memede uyurdu hiç değişmedi bebeyi 16 aylık bıraktı ve tam 16 ay meme ile uyudu ama neden bilmiyorum benim çok hoşuma giderdi saatlerce izlerdim onu ve o zaman doyardım sevmeye ancak 😊🥰
Sabicikannesi Organiktavuk 😊hiç emzik sevmez bende severim izlemesini ama onun iyiliği için geceleri uykusu bölünmemesi için memesiz uyutmayı öğretmk istyorum
Sabicikannesi Deletedmom388 aynen bende zorlanmıyorum da memeden kestiğimizde napıcaz şimdidedn onu düşünüyorum 😔
Deletedmom388 Sabicikannesi Aynısını düşünüyorum ama artık memeden keserken o kargaşada bir çözüm buluruz inşallah akışına bıraktım vallahi☺️☺️
Deletedmom330 1 yaşına girecek bizimkide memede uyuyor ama bu benim nedense çok hoşuma gidiyor. Maksimum 2 yaş zaten ne kaldı şurda 🌸
Yazilimcianne Bırakın öyle uyusun, hayatı boyunca memeyi bir daha ne zaman alacak. Şimdilik onun için en güvendiği yer orası. 15 aylık hala memede uyuyor hem gündüz hem gece. Sadece ikimize özel çok güzel anılarımız oluyor o sırada
eyluseylm 20 aylık kızım gündüzleri emmiyor aöa gece ve öğlen uyurken hep memede uyuyor nasıl bıralacağız bilmiyorum ve iki gündür kafama takıyorum gecede uyanıyor ve emmek istiyor