Deletedmom315 Kızlar bebeğim 1ay 20 günlük şimdi yazlık kıyafetler almak istiyorum ama 0-3 aylık mi alayım 3-6 aylık mi ? Sizce hangisi daha iyi olur
VERA19 Deletedmom315 Bebeğinizin kilosu ne? Ve şuan ki 0-3 aylık kıyafetleri tam mı oluyor veya çok büyük mü geliyor? Buna bakarak karar vermenizi tavsiye ederim🌸
Blackwoman Deletedmom315 E bebekten alacaksan 3-6 ay almalısın bence genel olarak kalıpları çok küçük. Lcw da karışık kalıbı tam olanda var küçük olan da. H&m nin kalıpları bol ve iyi. Başka alışveriş yaptığım mağaza yok 😂 Ama bence h&m hariç 3-6 ay almalısın 😍 Sağlıkla giysin kuzucuk
Mom091 Deletedmom315 bebeğinizin kilosuna göre karar verin. Kızım 16 aylık ama 24-36 giyiyor mesela. 18-24 tam oluyor. Biraz bol olsun rahat etsin diye düşündüğüm için 24-36 alıyorum🥰
Deletedmom315 VERA19 03 ay şuan tam olur ama bu yaz bitene kadar sanırım olmaz diye düşünüyorum oyuzden 3-6 daha iyi olur herhalde
Deletedmom315 Mom091 Yani bebeğim 5kilo civarı ama 3,6 tulum aldım lcwden geçen biraz bol 03 alsam daha tam otururdu ama bu yaz bitene kadar 03 aylıklar tam olur mu onda kararsizim
Mom091 Deletedmom315 3-6 ay alın tüm yaz giysin. Devir ekonomi devri. Tam ayına göre alınca malesef hemen küçülüyor. Bebekler çok hızlı büyüyor🥰
Kereminannesi09 Deletedmom315 0 3 alsanizda yaz cikmadan kuculurler bebeginz bu aylarda hizli kilo alir bnce 3 6 olur bebeginizn kilosuda onemli ama