Yigitinannesii Daha 21 günlük bir anne ve bebekti onlar Allah rızası için onlara dua edin yiğit annesiz kalmasın beyin kanaması geçiriyor acil kan lazım B rh pozitif
Kardelenin_Annesi Yigitinannesii Allahım yardim etsin tez zamanda iyilesir insallah rabbim evladina bağışlasın 🙏
Sedefbxl Yigitinannesii tuylerım dıken dıken oldu ya nerde yazık acık adres belırtın bı yardımımız dokunsun
Gokhangurbet58 Yigitinannesii bulundugunuz semt neresi bilgi verseniz iyi olur. Rabbim sifa versin ogluna ailesine evine esine bagislar insallah
Yigitinannesii Allah’a şükür çok iyi şu an daha dün kan bulundu yiğitimizin annesi açtı gözlerini Allah razı olsun Tekirdağ yaşam hastanesinde şu an
Srht Yigitinannesii inşallah tez zamanda iyileşip kavuşurlar yavrucuğuyla sabırlar diliyorum anne ve evlada
BalyanakAlpTuna Yigitinannesii Dün görmüştüm yazıyı çok üzülmüştüm dua etmiştim valla İyileşmesine çok sevindim Rabbim şifa versin hemen kavuşsunlar inşallah yavrularıyla . Rabbim hiçbir kuzuyu anasız babasız hiçbir anayı babayıda evladına hasret bırakmasın .