Ummeymen Hanımlar 8 aylık bebeğim var . Dışarıda, sağlık ocağında vs nasıl korumaliyim. .. maske taktirmiyor. Siz nasıl koruma önlemi aldınız acaba ?
Deletedmom413 Ummeymen Zaten takmayin nefes alamaz kendi kendine kontrol edemez nefesini Bebek arabasiyla battaniyeyle hic bir yere temas ettirmeden gidiyorum gidecegm yere
Ummeymen Mom567 Mom9 Yagmurluktan hava sirkülasyonu gerceklesebilirmi bu sıcakta iyice sıcak olmaz dimi Yagmurlugum yok bugün alayım bari artık lazm olur o halde çok tesekkur ederim hanımlar
Deletedmom413 Ballicoreginannesi Eve gelip bastan asagi kiyafetleri makineye atio banyoya girdirdim 1 kez gittim aşı icindi Altina örtü goturdum Sedyeye koymadim kizimi direk Alirkende kendi ellerimi dezenfekte edip aldm
Deletedmom413 Ballicoreginannesi Mecbur kalmistim yoksa gitmezdim gelmek zorundasiniz dendi 6 ay aşısıydı. 9 aya gelme dediler 1 yasa gel dediler 8 ay 17 gunluguz oyuzden rahatim biraz Gitmek gerekmiyorsa gitmeyin Insallah hasta olmaz diye dua ediyorum aylardir kendimde hasta olmamaya calisiyorum hastaneler sıkıntı
Ballicoreginannesi Deletedmom413 evet ama mecbursak yapacak bir şey ben kalça çıkığı içinde götürdüm bununla ilgili post açmıştım devlet doğru düzgün bir şey demedi bugünde özele gitmek zorunda kaldık