Minnakkk Kızlar bebegım sabaha kadar inledi 😞 daha önce de inliyordu ama bu gece hep inledi bakıyorum uyuyor ama ıhhh ıhhhh sesler hep emmiyorda tam sınırlenıyor memede ne yapacağımı şaşırdım var mı böyle bı durumla karşılaşan
Zuzuu Minnakkk kaç aylık bebeğiniz? Farklı bişey hissetmiyorsanız inleme yeni doğanlarda çok normal..hatta youtube ötnek inleyen bebekler var izleyin bakın
bebisimbenm Minnakkk emin ol kakasi veya gazi vardir birde henüz kendilerini kontrol edemiyorlar sesler normal yani..
aysegull Minnakkk Ve benim bebeğim de ilk ayda çok inliyordu gazlı bir bebek ondan olduğunu düşünüyorum şimdi yine gazı olunca inliyor
Minnakkk Zuzuu 48 günlük bı bakayım canım başlarda cok oluyordu ama bıkac zamandır yoktu akşam yine ve koca gece olunca tedırgın oldum bıde emmeyınce
Minnakkk [bilinmeyen] bende gaz sancısı dıye düşünüyordum ama gazını cok rahat çıkartıyor çıkartsa bıle inleme devam edıyor caresızce kıvranmasını izliyorum 😞
Sedaras Minnakkk aynen malesef ama uyurken ağlıyo sakinleştirmeye çalışıncada uyanıyor birde ona ağlıyor😊
Anneyim07 Minnakkk emzirdikten sonra gaz çıkmıyorsa bağırsaklara iniyor oda sanci yapıyor ve inliyorlar