Mommy_Bird Merhaba hanımlar bebegim bugün 3 Aylık oldu emerken sürekli elleriyle bana kendine vuruyor meme ağzından çıkınca çıldırmıs şekilde hızlı hızlı vurmaya başlıyor bu normal mi fikri olan var mı
TutuKelesh Mommy_Bird benim bebek de öyle yapıyor ama sancısı oıduğu zaman yapar benim oğlum. 53 günlük bu arada. Kolik bebek. Muhtemelen senin bebek de öyledir
sweetasya Mommy_Bird bebeğim 7 aylık oldu hala emerken vuruyor. Bir çeşit oyun oynuyorlar gibi. Ben de parmağımı veriyorum vurmaması İçin sağa sola savuruyor oyalanıyor :)
Mommy_Bird TutuKelesh sweetasya Allah Allah ya bu son 1 haftadır böyle olmaya başladı bizde hem kendini geriye atıyor ayakları elleri kafası çok hareket ediyor memeyi de bırakmak istemiyor hiç uyurken bile emzik gibi emiyor emzik almıyor napcam bilmiyorum 🤷♀️
TutuKelesh Mommy_Bird evet evet aynı durum benimkiyle. Kolik bebek belirtileri bunlar. Memeyi bırakması, deli gibi araması, ellerini yumruk yapması, kendini geriye itmesi. Kolik bebek. Hem de sancısı olduğu zaman yapar genelde
Ececik07 Mommy_Bird benim de 3 aylık vuruyor emerken ama benim sütüm az mama istediğini daha hızlı bir akış istediğini düşünüyorum ondan sordum