Sev-sev Meraba kızlar bebeğim 28 günlük ve 3 gündür kakası yeşil ve bazen hafif mukuslu yapıyor önceden sap sarıydı 3 gündür yeşil yeşillik yemedim bugğn acaba ondanmıdır die bakalım bugğn nasıl olacak bilgisi olan varsa paylaşabilirmi😔emziriyorum
meftun1anne Sev-sev acaba siz üşütmüş olabilir misiniz kendinizi usuttugunuz zaman bebek sancılanır o zaman kaka rengi döner yani bizim öyle oluyor
Violet Sev-sev benimde kızım 3 aylık 3 gündür yeşil kaka yapıyor. Çok beslendiği için başlarda yapıyordu ama şu sıralar çok emmediği halde yeşil kaka yapıyor bende sebebini merak ediyorum
meftun1anne Sev-sev sen bak havalar sıcak diye hemen corapsiz filan gezme canım daha 40 ınız çıkmamış terini de koru senden alır kendine biraz dikkat et ölç bakalım bi yine aynı olacak mı
mystery34 Sev-sev hayır sizin yediğiniz ürünlerdeki hayvansal gıdalar ekmekte bile süt var o bile yapabiliyor
Sev-sev Bugğn hayvansal hiç bir şey yemedim yumurta yeşillik hiç bişey sadece helva yedim bol bol bakalım eğer hala yeşilse cuma doktora gidicrz inşallah biley yoktur😔
ppzeynep Sev-sev Süt alerjisiyse 10-15 gün diyet yapmadan düzelip düzelmediğini anlayamazsınız. Normalde yeşillik çok tüketiyorsanız ondan da yeşil oluyor ama mukus için bir şey diyemeyeceğim.
Oznur112 Aynı sorun bende de vardı üç gün yeşil yaptı ben sarma falan yemiştim ondandır dedim iki gündür de sarıya döndü ama çok sıvı ve mukuslu süt alerjisi olabilir belki
Sev-sev İnternetten araaştırdım süt ve süt ürününe alerjisi olan bebekte kaka mukuslu olurmuş ama yeşil olur demiyor
Cin Sev-sev bazı durumlarda sebze meyvenin etkisi olabiliyor ama ishal de varsa bir hastaneye gitmekte fayda var. Aynı sebeplerden gittiğimizde süt alerjisi çıktı. Umarım değildir, sağlıkla büyüsün miniş
milasmommy Demir vitamin ilacı kullanıyorsanız eğer ondan dolayı olabilir ya da anne kullanıyorda sütünden geçmiş olabilir. Benim kızımda bazen yeşil kaka yapıyor 45 günlük
BirceMoM Bizimde öyleydi süt alerjisi dediler ama ileri derece değildi. Yumurta süt ürünlerini kes bi takip et düzelecekmi?