Mora Merhaba, Ne yaptıysam geçmeyen ve tekrarlayan konak problemimiz var. Doktor bioderma ABCDerm Baybsquam yoğun nemlendirici bakım kremi+şampuanı veya Mustela saç pullanmalarına karşı bakım setini önerdi. Kullanan var mı hangisi daha iyi acaba ?
Deletedmom224 Mora doktor sizi başından savmış.Konak için Konak şampuanı vermesi gerekirdi.bilindik markaları önermiş sadece.Doktora gitmeden netten bakıp Herkez alır.
Ata0905 Mora ikiside değil babe konak şampuanı harika . Kullanmanızı tavsiye ederim. Duşa girmeden yarim saat önce karbonatlı zeytinyağı ile masaj yapın . Bir kaç banyodan sonra düzeliyor. Bioderma ve mustela yi da deneyen ve bilen bir anneyim . Babe bir harika tüm ürünlerini aldım konak şampuanı kullandıktan sonra . Güneş koruyucusu da mükemmel aklınızda bulunsun 🌺
sarel Sennha merhaba mustelanın Konak şampuanı ve köpük şampuan aynı mı, eşim eczaneden Konak şampuanı diye almış ama üzerinde konağa ilişkin hiç bir şey yazmıyor mustelanın köpük şampuanında
Mora @Ata0905 Gördüm önerilen ürünler arasinda var onu mu alsam acaba 😊 peki sonra kullanılabiliyor mu Babe mustela kullanıyorum normalde büyükte almıştım,güneş kremi önerisi için çok teşekkürler deneyeceğim🌼
Ata0905 Mora biz iki aylıkken konak için almıştık hala bitmedi kullanıyorum . 5 aylık olduk bu arada . Oyle köpük köpük yıkamiyorum tabi . Şimdi günlük şampuana donucem onu aldım . Set olarak var indirim kovalayin. 🌺
Mora @sarel Sitesinde kremi sürüp bir gece önceden sonra o şampuanla yıkayın yazıyor ama tek başına etkili mi bilemiyorum
Mora @Ata0905 Sebamed almıştım konak için geçirir gibi oldu 3. Ayda ama tekrar oluştu bizde 5 aylığız 😍 bide Babe deneyiyim inşallah geçer
Ylcnbsr Mora canım Konak için bebek yağını kafasına masajla sür yedir iyice bi iki saat beklesin sonra yıka ben öyle yaptım döküldüler çok az kaldı internette görmüştüm en kolay yol buydu gördüğüm belki bir faydası olur