deletedmom913 Avent elektrikli ile sağım yapıyorum sağdıkça kapağını kapatıp buzdolabının üstüne koyuyorum sütüm az olduğu için direk çocuğa vermiyorum bu şekilde saklayabilirmiyim en fazla 12 saat tutuyorum böyle
AhmetAlanya deletedmom913 buzdolabında 3 gün saklayabılırsın canım ama bence hiç ısınma işlemi yapmadan direk versen besin degerlerı fazla ölmemiş olur dısardada 3 saat durabılır ben genelde beslenmesıne yakınsagıp verıyorum direk
deletedmom913 Yusufunannesi veriyorum ama çok az çıktığı için biraz biriksin istiyorum bir sağımda 30cc falan çıkıyot max 40:(
Yusufunannesi deletedmom913 benimde öyleydi ikbaşlarda, hatta pompa bozuk falan diyodum sağmadım sonra uzun bi süre sonra bi sağdım geçen hafta 100 cc, ben şok 😯 yani umudunu kaybetme, kendini kötü hişsetme 😘 artacak
deletedmom913 Yusufunannesi benim süttede sıkıntı var bebedede.sıkıntı var... çok acıkmışsa asla memeyi tutmuyor sanırım yetmeyeceğini bildiği için ... sütle yatıp sütle kalkıyoruz arzu ya mama vermek nasıl zoruma gidiyor anlatamam... zaten dün ankaraya kar yağdı eşimle çıkalım dedik şifayı kapmışım sabah beri bir ateş.... anlatamam.... şimdi babasına satıp uyucam hiç halim yok çoook zorlanıyorunmm