Yoyoyo191218 Merhaba hanımlar. Oto koltugu almak istiyorm bütçem en fazla 800. Kullandığınız önereceginiZ ürünler var mı? Cok önemli
Deletedmom278 Yoyoyo191218 Yani postunuzu gördüm ama yazamadım çünkü önereceğim model joie every stage. Şuan bin küsür ama indirime girince belki daha uyguna alırsınız biz 1400den 700e almıştık e bebek şubat indiriminden o yüzden yazayım dedim.
Yoyoyo191218 Derosss e bebekte premium storm plus var baby plus ın 629 tl onu ekledim sepete ama kullanan var mı acaba? Pişman olmak istemiyorm. Cnkü hiç anlamıyorm oto kltugundan tecrübem yok
Derosss Yoyoyo191218 ya bende baby plus yada joie diye düşünmüştüm daha küçüğüz diye araştırmaya girmedim ama artık oturmaya başladı diye bende ufak ufak bakınıyorum kraft içinde iyi yorumları görmüştüm canım aklında kalsın
Yoyoyo191218 Deletedmom278 teşekkr ederm ama acil almam lazım 1 hafta sonra tayinimiz cıkacak. Tayin işlerinden dolayı da cok bütce ayıramadım gidince paraya ihtiyacımz olacak cnkü. Keske daha önce alsaymısım🤦🏻♀️ Ebebek de joie de var 2 tane uygun fiyatlı biri trilllo xl digeri evelate. Ama baby plus görsel olaral daha konforlu geldi. Of bilemiyorum
Mora Bende bakıyorum ama çok pahalılar geçen ay hep binin altındaydı, yoyko ultimate 360 derece dönebilen isofixli hepsiburadada 800 civarı sanırsam yorumlar hep iyi ama bilemedim bi araştırın isterseniz
Bhilalay Bizde yeni aldik Prego marka 9-36 kilo arası hem donuyor hem yatıyor. Arkadaşım benden önce aldı o çok memnun. Ben daha 1 kez kullandım ama oğlum sevdi.. N11 de indirim kuponumuz vardı 900 tl gibi bi fiyata geldi. Isterseniz onlara bakabilirsiniz.